شناسهٔ خبر: 46454464 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مهلت ثبت‌نام آزمون «آمفا» تا ۱۸ فروردین تمدید شد

تهران- ایرنا- فرایند ثبت‌نام دومین آزمون بین‌المللی مهارت زبان فارسی «آمفا» که از اسفند پیش در ایران، روسیه و عراق آغاز شده بود، تا ساعت ۲۴ روز ۱۸ فروردین تمدید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد سعدی، آزمون آمفا با عنوان اختصاری بین المللی AMFA یک آزمون مهارت زبانی بدون توجه به سابقه آموزشی فرد آزمون‌دهنده است که میزان توانایی فرد در چهار مهارت اصلی زبان فارسی همچون شنیدن، خواندن ، صحبت کردن و نوشتن را ارزیابی می‌کند و در پایان آزمون، نمره نهایی و کارنامه بین‌المللی صادر خواهد شد.

نخستین آزمون بین‌المللی مهارت زبان فارسی «آمفا» توسط بنیاد سعدی در تاریخ دوم آذرماه ۱۳۹۸ به صورت همزمان در دو کشور روسیه و عراق برگزار شد، همچنین قرار بود ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ (مطابق با پنچم مارس ۲۰۲۰) دومین دوره در ایران و همزمان در کشورهای دیگر برگزار شود که به دلیل شیوع بیماری کرونا و رعایت موازین بهداشتی برگزار نشد.

بنیاد سعدی با همکاری آکادمی هرمز، شنبه ۲۱ فروردین سال ۱۴۰۰ (برابر با دهم آوریل ۲۰۲۱) دومین آزمون بین المللی «آمفا» را در کشورهای ایران و با همکاری دانشگاه سن پترزبورگ در روسیه و همکاری موسسه قلم در عراق برای فارسی آموزان خارجی مقیم ایران، بازرگانان و سایر علاقه‌مندان ایرانی و غیر ایرانی برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان به شرکت در این آزمون تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۸ فروردین سال جاری فرصت دارند با پرداخت ۵ میلیون ریال و مراجعه به آدرس ثبت نام کنند. همچنین برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر می‌توانند با کارشناسان بنیاد سعدی به نشانی ایمیل بفرستند، یا با شماره تلفن ۰۹۱۲۳۷۹۰۴۷۳ در واتس‌اپ در تماس باشند.

بنیاد سعدی، در سال ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و ایجاد تمرکز، هم‌افزایی و انسجام در فعالیت‌های مرتبط با این حوزه و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های موجود کشور، تاسیس شد و کار خود را به صورت رسمی از اول اردیبهشت ۱۳۹۲ آغاز کرد.

این بنیاد ضمن تالیف کتاب های آموزشی زبان فارسی، تربیت مربی، همه‌ساله دوره های آموزشی را در این راستا برای مدرسان زبان فارسی دنیا برنامه ریزی و اجرا می کند، همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان و رشته های مرتبط از دیگر فعالیت های این بنیاد است.
تالیف ۱۶ عنوان کتاب در زمینه آموزش زبان فارسی، برگزاری بیش از ۲۰۰ دوره‌ آموزش زبان فارسی با ۱۰ هزار فارسی‌آموز و تربیت معلم، فعالیت در فضای مجازی برای آموزش زبان فارسی بخشی از فعالیت های این نهاد است که به صورت هیات امنایی و با حضور معاون اول رئیس‌جمهور (رئیس هیئت‌امنا)، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (دبیر هیئت‌امنا)، رئیس بنیاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه، رئیس سازمان صدا و سیما و ۵ نفر صاحب نظر در حوزه زبان و ادبیات فارسی به پیشنهاد رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تأیید هیات امناء و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست غلامعلی حداد عادل، اداره می شود.

نظر شما