به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیچری قروت آشنا کنیم.
مواد لازم
۱- برنج لک ۵۰۰ گرم
۲- ماش یک پیمانه
۳- روغن بقدر لازم
۴- قروت سائیده شده ۲۵۰ گرم
۵- پیاز بریان کوبیده یک الی دو قاشق
۶- سیر کوبیده شده یا پودر سیر
۷- آب
ب- مواد لازم لعاب کیچری قورت
۱ – روغن
۲- رب گوجه
۳- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
۴- سیر
۵- نعناع یا گشنیز تازه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیچری قروت
برای تهیه کیچیری قبل هر کار برنج و ماش رو به مدت نیم تا یک ساعت خیس میکنیم در همین فاصله پیازهارو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا به رنگ قهوهای تیره در آید. حالا پیازها را از روغن درآورده و میکوبیم تا خرد شوند و سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه میکنیم بعد دارچین و زردچوبه.
سپس ماش و برنج را به آن افزوده و مقداری آب به آن اضافه میکنیم تا برنج یک بند انگشت زیر آب برود و روی گاز میگذاریم تا با حرارت کم آب آن خشک شود بعد که آب خشک شد برنج را دم میکنیم بعداز مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میتوانیم برنج را کشیده و میل کنیم.
این برنج رو میتوانید با هر خورشتی سرو کنید یا از قبل گوشت آب پز کنیم و موقع دم کردن لای برنج استفاده کنیم.
منبع:کی آشپزه
انتهای پیام/
نظر شما