شناسهٔ خبر: 461174 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

وقوع 2 انفجار در قدس/ تاکنون 208 صهیونیست زخمی شده‌اند/ از آغاز درگیری 673 موشک به فلسطين اشغالی شليک شده است

پس از شنیده شدن صدای دو انفجار مهیب در قدس آژیرهای خطر در این شهر به صدا درآمدند.

صاحب‌خبر -
به گزارش  سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد: پس از شنیده شدن صدای دو انفجار مهیب در قدس آژیرهای خطر در این شهر به صدا درآمدند.

شبکه تلویزیونی المیادین نیز گزارش داد: چند موشک از طرف نیروهای مقاومت در غزه به سوی عسقلان در جنوب اسرائیل شلیک شد.

شبکه تلویزیونی الاقصی لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: ده ها خودروی آمبولانس به فرودگاه بن گورین اعزام شده است.

این شبکه به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرد:  از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه نوار غزه، دویست و هشت شهروند اسرائیلی زخمی شدند.

 الاقصی در خبری ئاعلام کرد:  یک اتوبوس در نزدیکی اشدود به دلیل سقوط یک موشک فلسطینی آتش گرفت.

شبکه تلویزیونی الاقصی لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد:  آژیر خطر در نقب غربی در فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

 الاقصی همچنین  اعلام کرد: فلسطینیان یک صهیونیست را در شهر نابلس در کرانه باختری رود اردن به هلاکت رساندند.

این شبکه  به نقل از روزنامه صهیونیستی معاریو اعلام کرد: در پی اصابت موشک های مقاومت فلسطینی به مناطق اشغالی بئر السبع و اشدود چهار صهیونیست زخمی شدند.

 الاقصی همچنین اعلام کرد: گردان های مقاومت فلسطینی در طول شش روز نبرد با دشمن صهیونیستی 673 موشک به فلسطین اشغالی شلیک کردند.


انتهای پیام/