شناسهٔ خبر: 46107020 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

موسوی لارگانی:

دولت در تلاش برای لغو تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه است

عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به تلاش‌ها برای جلوگیری از تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان، گفت: آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور به اصفهان سفر کرده و می‌گوید نباید فولاد مبارکه سیاسی شود؛ در واقع تنها جایی که الان پول فراوان برای هزینه های انتخاباتی دارد فولاد مبارکه است.

صاحب‌خبر -

سیدناصر موسوی لارگانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان گفت: هفته گذشته رئیس مجلس حکم اعضای هیأت تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان را امضا کرد و اعضای این هیأت در آستانه حضور در فولاد مبارکه اصفهان قرار دارند که امیدواریم به سرانجامی برسد که به نفع مردم باشد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه هدف ما از این تحقیق و تفحص این بود که از تضییع حقوق بیت المال جلوگیری کنیم تصریح کرد: فولاد مبارکه اصفهان علی‌رغم اینکه در فضای مجازی اعلام می‌شود خصوصی است، خصوصی نیست و حدود ۳۰ درصد از آن متعلق به سهام عدالت بوده و ملت ایران سهام دار آن هستند، ۲۰ درصد آن نیز متعلق به ایمیدرو بوده که دولت عهده دار آن است و حدود ۱۵ درصد متعلق به بانک مهر اقتصاد است که بعد از ادغام آن در بانک سپه این بخش از سهام فولاد نیز دولتی شده است.

وی با اشاره به اینکه بالای ۵۱ درصد از سهام عدالت دولتی است تصریح کرد: عضو هیأت مدیره سهام عدالت نیز از سوی دولت انتخاب می شود بنابراین آن بخش از سهام فولاد نیز تحت نظر دولت قرار دارد.

 موسوی لارگانی در ادامه با بیان اینکه برخی رسانه ها با خبرسازی وانمود می کنند بده و بستان هایی درباره این مجموعه وجود دارد ادامه داد: مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه ظرف ۲ سال گذشته سه بار تغییر کرده است در حالی که در گذشته ۴ تا ۵ سال این مسئولیت را برعهده داشته است.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه هر چهره سیاسی که به اصفهان ورود می کند چه مرتبط با صنعت باشد و چه نباشد، حتما بازدیدی از فولاد انجام می دهد، گفت: این موارد جای تردید دارد، جای سوال است که مدیری که فساد او مشخص شده و تنها در یک مورد آن سازمان بازرسی رسما اعلام نظر کرده که در بحث خرید الکترود ۲۷ میلیون یورو به این مجتمع خسارت وارد کرده است، چه دلیلی دارد که استاندار اصفهان برای ماندن این فرد سر کار، نامه بزند؛ این یعنی سفره ای پهن است و استاندار از آن تطمیع می شود.

 وی ادامه داد: برای چه وزیر دولت برای ماندن این مدیر فاسد پافشاری می کند؛ آقای وزیر هم مهمان فولاد مبارکه بود و در جریان سفر به اصفهان در مهمانسرای این مجموعه اقامت داشتند.

موسوی لارگانی با اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم ادامه داد: در چنین شرایطی آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور به اصفهان سفر می کند و می گوید نباید فولاد مبارکه سیاسی شود، سیاسی نشدن فولاد یعنی همسر آقای واعظی با این مجتمع قرارداد پژوهشی ببندد و از طرف دیگر بگوید که مدیر فاسد این مجموعه باید تا انتخابات بماند؛ در واقع تنها جایی که الان پول فراوان برای هزینه های انتخاباتی دارد فولاد مبارکه است.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه فقط تحصیل ۲۵ هزار میلیارد تومان سود در سال ۹۹ برای مجتمع فولاد پیش بینی شده است، گفت: چنین دارایی هایی در این مجموعه وجود دارد و دلیل حمایت سیاسیون از یک فرد فاسد در مدیریت این مجموعه کاملا روشن می شود؛ ایمیدرو به این نتیجه رسیده است که باید اعضای هیئت مدیره فولاد عوض بشوند، دو هفته است که اعضای هیئت مدیره تغییر کردند اما اجازه اینکه این تغییرات ثبت شود از سوی مدیریت این مجتمع داده نمی شود.

وی با اشاره به اینکه وزیر ناکارآمدی در راس وزارت صمت قرار گرفته است که اختیار صندلی خودش را ندارد گفت: وزیر صمت نمی تواند یک مدیر جزء را جا به جا کند؛ باید حتما از آقای واعظی اجازه بگیرد و شخص رئیس جمهور این اجازه را بدهد که این فرد جا به جا شود.

موسوی لارگانی با اشاره به اینکه وقتی قرار بود در دوره قبل تحقیق و تفحص از فولاد صورت بگیرد برخی آمدند در مجلس هزینه کردند و جلسه برگزار کردند که اجازه ندهید این تحقیق و تفحص انجام شود گفت: مستندات تمام این موارد وجود دارد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس در ادامه با اشاره به اینکه از هفته آینده هیأت تحقیق و تفحص برای بررسی مواردی که در این تحقیق و تفحص درخواست شده است در این مجتمع مستقر خواهند شد، تاکید کرد: مواردی از قبیل خرید و فروش ها، قراردادها، نیروی انسانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ در قانون به طور روشن عدم به کارگیری بازنشستگان مورد اشاره قرار گرفته است اما الان برخی در مجتمع فولاد حضور فیزیکی ندارند اما ماهیانه ۴۰ میلیون تومان حقوق می گیرند و عده ای به نان شب محتاج هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اینکه هیچ اهرم فشاری نمی تواند در مسیر این تحقیق و تفحص خللی ایجاد کند، خاطرنشان کرد: در جریان امضاهایی که صورت گرفت و به حدود ۱۹ امضا رسید، رفت و آمدها به مجلس زیاد بود اما من در جلسه کمیسیون رسما اعلام کردم حتی اگر هر ۱۸ نفر دیگر انصراف دهند من به تنهایی این مسیر را ادامه می دهم زیرا تخلفات محرز بوده و شکی در آن نیست./

پایان پیام

نظر شما