به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سایت یمنی «وفاق پرس» به نقل از یک مقام مسئول ارشد یمنی فاش کرد که سامانه پدافند هوایی صنعا به ویژه سامانه موشک های ضد هواپیما پیش از این از کار افتاده بود.
این منبع آگاه تأکید کرد «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی که به عربستان گریخته است، مدت ها قبل در چارچوب عملیاتی تحت عنوان بازسازی ساختار نیروهای مسلح، موشک های ضد هوایی اطراف شهر را از کار انداخت و برخی را نیز نابود کرد.
این منبع افزود، کارشناسان اردنی به بهانه اینکه این سامانه خطری برای زندگی منصور هادی محسوب می شود در این عملیات به وی کمک کرده اند.
به گزارش «العالم» از سوی دیگر منابع نظامی گفتند دو موشک کروز آمریکایی جمعه شب، جنوب صنعا را هدف قرار داد.
این منابع گفتند که یکی از این موشک ها که یک ناو امریکایی شلیک کرد، به منطقه فج عطان و اردوگاه الحفا برخورد کرده است.