مسعود پزشکیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد انتشار خبری مبنی بر شناسایی 12 مبتلا به کرونای انگلیسی در آذربایجان شرقی و اینکه چرا با وجود این تعداد مبتلا، این استان در زمره مناطق دارای وضعیت قرمز قرار نگرفته است، گفت: این افراد در قرنطینه هستند و کنترل شدیدی روی آنها وجود دارد، اما تعداد مبتلایان در این منطقه به اندازهای نیست که عاملی باشد برای اینکه این استان از نظر میزان شیوع کرونا در زمره مناطق دارای وضعیت قرمز قرار گیرد.
مبتلایان به کرونای انگلیسی و خانوادههایشان در آذربایجان شرقی قرنطینه هستند
نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر شیوع کرونا در این استان توسعه پیدا کند به طوری که نتوانند آن را کنترل کنند، طبیعی است که اقدامات بعدی شدیدتر خواهد بود. ضمن اینکه مبتلایان به کرونای انگلیسی و خانوادههایشان به شدت تحت کنترل قرار دارند.
راهکار چین الگوی مناسبی برای کنترل کرونا است
وی تصریح کرد: بنده معتقدم اگر میخواهیم بیماری کرونا را کنترل کنیم باید همانند کشور چین عمل کنیم، آن هم در این شرایط که در آستانه عید نوروز قرار داریم، کمااینکه بنده در این رابطه نشستی با وزیر بهداشت داشتم، همچنین در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز این پیشنهاد را مطرح کردم که مردم خریدهای خود را انجام دهند بعد از 10 روز مانده تا ایام عید تا بعد از گذشت10 روز از اتمام تعطیلات نوروز قرنطینه اعمال شود و هیچ فردی حق جابجایی نداشته باشد.
پزشکیان اظهار کرد: در این ایام باید مایحتاج افرادی که باید روزمره فعالیت کنند تا بتوانند معیشت خود را تامین کنند در قالب اجرای طرح شهید سلیمانی به صورت خانه به خانه در طول یک ماه قرنطینه تامین شود، چرا که تامین هزینه این بخش راحتتر از هزینه ناشی از بیکار شدن افراد، درمان بیماران در بیمارستانها و مشکلات ایجاد شده در بخش صنعت خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: کنترل مرزها از دیگر اقداماتی بوده که باید در جهت کنترل بیماری کرونا در کشور انجام شود، به این صورت که یا مانع از تردد شوند و یا همچون کشور چین نحوه رفت و آمدها را کنترل کنند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: چین با جمعیتی گسترده توانست بیماری کرونا را کنترل کند، اما ما با یک جنگ فرسایشی روز به روز مشکلات را بیشتر میکنیم و با شل کن، سفت کن کار انجام میدهیم، چرا که وقتی تعداد مبتلایان افزایش یافته به شدت کنترل میکنیم، اما همینکه آمار مبتلایان کاهش یافت، روند کنترلی را رها میکنیم و با این روش هم خود، هم مردم و هم اقتصاد را خسته کردهایم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هماکنون میطلبد که نیروهای نظامی، قضایی، مجلس و دولت همه برای کنترل این بیماری وارد عمل شوند و یک ماه با قدرت کنترل کنند، همچنین در بیمارستانها کاری کنیم که پرستاران و پزشکان تمام اصول پیشگیری را رعایت کنند تا بعد از این خود، عاملی برای انتقال این بیماری نشوند که به طور قطع با این روش میتوان مشکلات ناشی از شیوع کرونا را رفع کرد./
پایان پیام
∎
نظر شما