شناسهٔ خبر: 4588901 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

خبر ويژه

صاحب‌خبر -

 دفاع پوتين از تصميمش براي انتقال اس300 به ايران

کاخ سفيد: تحويل اس300 نقض قطعنامه‌هاي شوراي امنيت نيست

سخنگوي کاخ سفيد گفت: انتقال سامانه دفاعي موشکي اس300 به ايران قطعنامه‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل عليه اين کشور را نقض نمي‌کند. به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک،‌ جاش ارنست سخنگوي کاخ سفيد در واکنش به تصميم روسيه براي تحويل سامانه اس300 به ايران، گفت: اگرچه انتقال اين سامانه دفاعي در قطعنامه‌هاي شوراي امنيت ممنوع نشده است اما براي اين‌که تشخيص دهيم آيا اين اقدام نقض تحريم‌هاي آمريکا هست يا نه نيازمند جزئيات بيشتري از اين قرارداد هستيم. سخنگوي کاخ سفيد تصريح کرد: آمريکا براي اين‌که تشخيص دهد فروش اين سامانه به ايران مي‌تواند تحريم‌هاي واشنگتن عليه تهران را نقض کند يا نه، بايد جزئيات بيشتري در اختيار داشته باشد. وي همچنين گفت که روسيه به دليل نياز مالي تصميم به انتقال سامانه موشکي اس300 به ايران گرفته است.اين در حالي است ،رئيس‌جمهور روسيه گفت: مسکو هيچ دليلي براي ادامه ممنوعيت تحويل سامانه موشکي اس300 به ايران نمي‌بيند.به گزارش خبرگزاري اسپوتنيک، ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور روسيه با دفاع از تصميم غيرمنتظره خود براي لغو ممنوعيت تحويل سامانه دفاعي اس300 به ايران، تأکيد کرد: تحويل اين سامانه دفاعي به ايران نقض تحريم‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل محسوب نمي‌شود.رئيس‌جمهور روسيه افزود: مسکو همچنين به ليست تحريم‌هاي کنوني سازمان ملل احترام مي‌گذارد.وي در ادامه يکي از دلايل اين تصميم خود را انعطاف ايران در مذاکرات هسته‌اي توصيف کرد.رئيس جمهور روسيه همچنين گفت: شرکت‌هاي ما اين سامانه را تاکنون ساخته‌اند که قيمت زيادي نيز دارد. يک سامانه اس300 ارزشي بالغ بر 900 ميليون دلار دارد. اما تاکنون هيچ کس هزينه آن را به شرکت‌هاي ما نپرداخته است.

درخواست وزير دفاع از پاکستان براي مقابله جدي با تروريست‌ها

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح کشورمان با اعلام اعتراض شديد و ناخرسندي خود از برخورد نکردن جدي دولت پاکستان با اقدامات تروريستي که از ناحيه مرزهاي اين کشور متوجه شهروندان جمهوري اسلامي ايران است، خواهان اقدام عاجل و همه جانبه دولت و نيروهاي مسلح پاکستان براي مهار و مقابله با گروه‌هاي تروريستي شد.

به گزارش مهر، سردار سرتيپ پاسدار دکتر حسين دهقان در ديدار با خواجه آصف وزير دفاع پاکستان در حاشيه کنفرانس امنيتي بين المللي مسکو از مصوبه پارلمان پاکستان مبني بر مشارکت نکردن در تجاوز نظامي به مردم يمن تمجيد و آن را اقدامي مهم براي کمک به حل مساله يمن و پايان دادن به تجاوز عربستان به اين کشور دانست. وي همچنين در اين ديدار با اشاره به اشتراکات فراوان ميان ايران و پاکستان در زمينه هاي مختلف، بر گسترش مناسبات و همکاري هاي دفاعي در جهت تقويت صلح و ثبات پايدار در منطقه تاکيد کرد.

برچسب‌ها: