شناسهٔ خبر: 4551337 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

طرح جدید سنا در توافق نهایی هسته‌ای هیچ تأثیری ندارد/کاخ‌سفید مسئول حل اختلافات داخلی آمریکا است

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با بیان اینکه طرح جدید سنای آمریکا در توافق نهایی هسته‌ای تأثیری ندارد، گفت: دولت آمریکا موظف به حل اختلافات داخلی خود بوده و این امور به جمهوری اسلامی مربوط نیست.

صاحب‌خبر -

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به طرح جدید کمیته روابط خارجی سنای آمریکا برای نظارت بر توافق نهایی هسته‌ای، گفت:‌ این طرح تنها جنبه نظارتی داشته و هیچ تأثیری بر روند مذاکرات و توافق هسته‌ای ندارد.

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه طرح جدید کمیته روابط خارجی سنای آمریکا هیچ دخالتی در توافق نهایی هسته‌ای ندارد، افزود: این طرح تنها برای نظارت کنگرهبر مذاکرات است، از طرف دیگر جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته‌ای تنها با دولت آمریکا روبه‌رو است و هیچ نگاهی به اقدام اخیر سنا ندارد.

وی ادامه داد: قطعا مسائل مطرح شده در آمریکا مانند اختلافات کنگره با دولت، یک موضوع داخلی بوده و مقامات این کشور باید آن را تعیین و تکلیف کنند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با اشاره به زمان 30 روزه کنگره آمریکا برای بررسی توافق نهایی هسته‌ای، تصریح کرد: مقامات جمهوری اسلامی هم بارها تأکید کرده‌اند که زمان در تعیین و تکلیف و تصمیم نهایی برای توافق هسته‌ای مطرح نیست، زیرا باید توافق نهایی باید مطلوب و بدون سؤال و شبهه باشد.

کمیته روابط خارجی سنا عصر روز گذشته به اتفاق آراء به طرحی رای داد که در صورت تصویب نهایی در کنگره و امضای رییس جمهوری آمریکا، به کنگره این اختیار را می‌دهد تا درباره توافق نهایی با ایران اعمال نظر کند.

در طرح جدید از رییس جمهور می خواهد ظرف 5 روز پس از امضای توافق نهایی هسته ای با ایران ، آن را برای بررسی تسلیم کنگره کند و کنگره 30 روز فرصت دارد تا درباره توافق نهایی تصمیم گیری کند./

پایان پیام