شناسهٔ خبر: 4549022 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

یک کارشناس بانکي تشریح کرد:

تعديل نرخ سود بانک ها ، اصلاح اقتصادي مي خواهد

معاون حقوقی یکی از بانک های عامل گفت: برای تعدیل نرخ سود سپرده و تسهیلات بانک ها اصلاح اقتصادی نیاز است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مسلم میرزایی ( معاون حقوقی یکی از بانک های عامل ) با بیان اینکه نرخ سود بانکی از دو زاویه نرخ سپرده و نرخ تسهیلات باید تحلیل شود افزود : بانک نقش واسطه ای دارد زیرا فی نفسه کار اقتصادی نمی کند .

این کارشناس بانکی افزود: بانک پل ارتباطی بین سپرده گذار و تسهیلات گیرنده است و بدیهی است که نرخ سود سپرده و سود تسهیلات با یکدیگر ارتباط منطقی دارد.

میرزایی ادامه داد: امکان ندارد نرخ سود تسهیلات را پایین بیاورید اما نرخ سود سپرده بالا باشد.

وی افزود: اگر این رابطه منطقی بین سود سپرده و سود تسهیلات نه با دستور بلکه به واسطه اصلاح اقتصادی ، فعالیت بنگاههای تولیدی و کار عمیق اقتصادی ایجاد شود ، قطعا انگیزه مردم درسپرده گذاری کاهش و رقابت ناشایست بانک ها و موسسه های مالی و اعتباری از بین می رود.

 

این کارشناس بانکی تصریح کرد: در این شرایط وقتی نرخ سود سپرده پایین بیاید ، نرخ سود تسهیلات نیزکاهش خواهد یافت.