به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم سه هزار و ۳۹۱ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۴۴۶ هزار و ۷۴۶ نفر افزایش یافت.
این آمار نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۱۱۳ هزار و ۵۲۳ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۲۶ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۱۴۶ نفر رسید.
مقایسه جدیدترین آمار دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا تاحدودی کاهش داشته است و قربانیان این ویروس در آمریکا مجدداً افزایش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۲۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۳۴۷ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۴۵۷ هزار و ۸۵۶ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۲۹ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۳۷۶ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۵۴۷ هزار و ۸۸۷ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفتههای اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با سه میلیون و ۳۵۲ هزار و ۲۳ مورد ابتلا و ۴۱ هزار و ۷۶۱ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با دو میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۸۷ مورد ابتلا و ۳۷ هزار و ۶۱۹ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با یک میلیون و ۴۳۶ هزار و ۷۸۸ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۴۳ هزار و ۹۸۲ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دستکم ۹۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست میدهند.
از طرف دیگر، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی نیز اخیراً گفته است که گونه جدید ویروس کرونا که از آن با نام کرونای انگلیس یاد میشود تا اواسط بهار به عنوان گونه غالب در آمریکا تبدیل خواهد شد.
بحران کرونا در بسیاری از شهرهای آمریکا به قدری جدی شده است که حتی سردخانهها اکثراً مملو از اجساد شده است به طوریکه اخیراً روزنامه انگلیسی «گاردین» گزارش کرد که بحران کرونا در لس آنجلس به حدی وخیم شده که صنعت کفن و دفن در آن فروپاشیده و سردخانهها و مراکز تدفین مملو از اجساد است و خانوادهها به جای عزاداری برای عزیزانشان باید راهی برای به خاک سپردن آنها پیدا کنند.
حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسنهای ضد کرونایی خود را دریافت و میلیونها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشورهای دیگر از جمله انگلیس توزیع کردهاند.
با اینحال، بر اساس گزارشهایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، حدود ۶۰ نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسنهای «فایزر» یا «مدرنا» جان باختهاند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شدهاند.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۰۳ میلیون و ۸۴۷هزار و ۳۷۷ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان دو میلیون و ۲۵۱ هزار و ۹۴۴ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۵۷ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۲۵۳ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۲۰۶ مورد ابتلا و ۱۵۴ هزار و ۶۳۵ مورد فوتی و برزیل با ۹ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۲۵۶ مورد ابتلا و ۲۲۶ هزار و ۳۸۳ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
انتهای پیام/
نظر شما