خبرگزاری میزان: مردم یمن روز پنجشنبه این هفته در اعتراض به قطعنامه دیروز شورای امنیت سازمان ملل متحد در خیابان های شهرهای مختلف این کشور تجمع خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از از رویترز، کمیته عالی انقلاب جنبش انصارالله یمن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را در خصوص اعمال تحریم تسلیحاتی یمن محکوم و تاکید کرد: این قطعنامه به «تهاجم» کمک می کند.
از سوی دیگر پایگاه خبری وابسته به حوثی ها در یک خبر اعلام کرد که این جنبش مردم یمن را به تجمع و اعتراض در روز پنجشنبه در محکومیت قطعنامه شورای امنیت فراخواند.
بنابر این گزارش، منابع انقلابیون یمنی اعلام کردند که این قطعنامه در حمایت از تجاوز و کودک کشی است.
ائتلافی که عربستان سعودی رهبری آن را برعهده دارد از سه هفته پیش حملات هوایی را در یمن برای مقابله با این گروه و در حمایت از ستیزهجویانی که در درگیریهایی شدید از جنوب یمن دفاع می کنند ، اجرا می کند.