در این مطلب قصد داریم طرز تهیه امپانادا پیراشکی گوشت اسپانیایی را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر امپانادا پیراشکی اسپانیایی
آرد گندم سه فنجان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
کره پاستوریزه ۱۸۰ گرم
آب یخ نصف فنجان
تخم مرغ سه عدد
مواد لازم برای پر کردن امپانادا پیراشکی اسپانیایی
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
روغن زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
سیر چهار حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
پونه خشک شده یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی امپانادا؛ یک لقمه خوشمزه با گوشت
برای تهیه یک پیراشکی خوشمزه مانند پیراشکی سبزیجات، پیراشکی اسفناج یا امپانادا این پیراشکی اسپانیایی لذیذ ابتدا باید طرز تهیه یک خمیر پیراشکی با کیفیت را بدانید. برای تهیه امپانادا ابتدا کره را به قطعات پنج سانتیمتری ببرید. سپس فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه غذاساز (یا همزن) بریزید و یک یا دو پالس بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقدار نمک به ذائقه شما بستگی دارد. سپس کره، دو عدد تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و دوباره یک پالس دیگر بزنید تا خمیر یکدست شود.
روی یک سطح صاف و تمیز مثل یک سینی بزرگ کمی آرد بپاشید و خمیر را به آن منتقل کنید. خمیر را یک یا دو بار با دستان تمیز خود وزر دهید تا به شکل یک دایره یکدست در بیاید. (خمیر در این مرحله نرم نخواهد بود.) خمیر را داخل یک کیسه قرار دهید و آن را به مدت ۶۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و آماده شود.
یک ماهیتابه روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. گوشت چرخ کرده را درون ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی آن را از هم جدا کنید. گوشت را به مدت پنج تا هفت دقیقه تفت دهید تا به طور مساوی تغییر رنگ داده و قهوهای شود. پوست پیاز را بگیرید و آن را ریز خرد کنید. سیر را هم مانند پیاز ریز خرد کنید. پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را به مدت ۳۰ ثانیه و تا زمانی که عطرشان در بیاید، سرخ کنید.
سپس رب گوجه فرنگی، زیره، پاپریکا و پونه را اضافه کنید. مواد را با نمک و فلفل طعمدار کنید. میزان نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد؛ بنابراین میتوانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. همه مواد را خوب هم بزنید. مخلوط را تا زمانی که پیازها نرم شوند، به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه روی حرارت سرخ کنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و در سطح کاری که روی آن آرد پاشیدهاید، آن را با وردنه باز کرده و به شکل یک مستطیل صاف و نازک در بیاورید. سپس با یک کاتر، ۱۰ دایره از خمیر در بیاورید. این مرحله را کمی سریع انجام دهید تا خمیر گرم نشود. یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط گوشت را وسط هر دایره بگذارید و به آرامی هر دو طرف خمیر را به یکدیگر بچسبانید تا شکل یک هلال ماه به دست آید. دور تا دور لبهها چنگال بزنید تا سفت شده و باز نشوند.
روی سینی فر کاغذ پوستی بگذارید و امپاناداها را به طور مساوی درون سینی قرار دهید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. در همین حال یک تخم مرغ باقیمانده را در یک کاسه بزنید تا یکدست شود. امپاناداها را از یخچال بیرون بیاورید و با قلمو، تخم مرغ را روی هر کدام از آنها بمالید.
سینی را درون فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه و تا زمانی که دور تا دور آن قهوهای طلایی شود در فر بماند. سپس آنها را از فر خارج کرده و در ظرف فر بچینید. امپانادا پیراشکی اسپانیایی با گوشت شما آماده است. نوش جان!
∎