شناسهٔ خبر: 4522884 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

جدیدترین فیلم‌ها از درگیری ارتش عراق با داعش در الرمادی

با گذشت چند روز از آغاز عملیات پاکسازی مناطق مختلف استان الانبار، نیروهای ارتش عراق به کمک نیروهای عشایر منطقه و نیروهای حشد الشعبی عملیاتی را از دو محور جهت پاکسازی مناطق شمالی شهر رمادی آغاز کردند.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، با گذشت چند روز از آغاز عملیات پاکسازی مناطق مختلف استان الانبار،گروهی از نیروهای ارتش عراق موسوم به گردان طلائی و نیروهای عشایر اهل سنت عراق در حال حاضر در مقابل حملات نیروهای داعش مقاومت می‌کنندو از پیشروی انها در مناطق جلوگیری می‌کنند.

همزمان صبح دیروز جنگنده های ارتش عراق با هدف قرار دادن مواضع داعش در منطقه البوفراج توانستند نزدیک به 150 تن از نیروهای تروریستی داعش را به هلاکت برسانند.

لازم به ذکر است که نیروهای حشد العشبی بصورت رسمی وارد عملیات پاکسازی مناطق استان الانبار نشده اند و فرماندهان آن یک سری شروط برای ورود به عملیات را داده اند.

انتهای پیام/