شناسهٔ خبر: 45226724 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

بارش سنگین برف در شهرستان خلخال/ ضرورت استفاده از زنجیرچرخ در محورهای مواصلاتی استان اردبیل

در شامگاه اولین روز از دومین ماه زمستان، بارش برف سنگین برف موجب ایجاد لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های مواصلاتی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بارش برف سنگین که از عصر امروز آغاز شده در شهر خلخال چهره کاملا زمستانی به شهر بخشیده و ضمن خوشحالی اهالی و کشاورزان موجب  برودت هوا و یخبندان در سطح خیابان و محورهای مواصلاتی شده است.

 

در ارتفاعات، بارش سنگین برف همچنان ادامه دارد به‌طوری‌که بارش سنگین برف در محور خلخال به اسالم موجب گرفتاری بیش از ده‌ها خودرو شده است.

بارش برف سنگین در محور خلخال به فیروز موجب یخبندان و اختلال در تردد شده که با حضور راهداران و تیغه زنی این محور، تردد ادامه یافت ولی نیازمند استفاده از زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی است.

 

آماده باش نیروهای راهداری 

معروف خسروی، رئیس اداره راهداری شهرستان خلخال اظهار کرد: نیروهای راهداری شهرستان در تمامی محورها در آماده باش کامل به سر می‌برند.

خسروی در بازدید از محور شاهرود و خلخال به فیروز و خلخال به اسالم گفت: بارش برف در محورهای کوهستانی سنگین بوده و تلاش راهداران برای تیغه زنی و نمک پاشی و برف‌روبی همچنان ادامه دارد.

 

وی افزود: با توجه به حجم برف و پیش بینی‌های هواشناسی، بارش همچنان تا اواخر وقت فردا ادامه خواهد داشت و تردد از محورهای کوهستانی مستلزم استفاده  و همراه داشتن زنجیر چرخ است.

گفتنی است؛ تیم‌های طرح زمستانی پلیس راه نیز در محور خلخال به اسالم و خلخال به فیروز و اردبیل حضور دارند و اجازه تردد خودروهایی که دارای تجهیزات زمستانی نیستند را نمی‌دهند.

 

ضرورت استفاده از زنجیرچرخ در محورهای مواصلاتی استان اردبیل

سید محمد صفوی، رئیس پلیس راه استان اردبیل از استقرار تیم‌های پلیس راه در تمامی محورهای استان اردبیل و مخصوصا در محورهای کوهستانی استان خبر داد و گفت: تمامی محورهای استان اردبیل به‌جز محور پونل باز است و به لحاظ شرایط خاص در محور خلخال به اسالم تردد تریلر و کامیون تا سه روز آینده به‌لحاظ حفظ جان مسافران ممنوع و محور خلخال به فیروز و اردبیل نیز یخبندان است.

وی تاکید کرد: رانندگان باید برای جلوگیری از خطرات احتمالی حتما به تجهیزات زمستانی و به‌خصوص زنجیر چرخ مجهز باشند و از ترددهای غیرضروری در جاده‌ها به جد پرهیز نمایند.

صفوی گفت: در محور رضی و تمامی محورهای مواصلاتی شمال استان نیز به لحاظ ورود این سامانه جدید تیم‌های پلیس راه در کنار سایر اعضای طرح زمستانی حضور دارند.

انتهای پیام/3463/