شناسهٔ خبر: 45205456 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بازگشایی مدارس و نگرانی‌هایی که وجود دارد دانش آموزان ابتدایی ماسک‌هایشان را باهم عوض نمی‌کنند/ کودکان را دست‌کم می‌گیریم+فیلم

با وجود همه نگرانی‌ها مدارس از فردا بازگشایی می‌شوند و وزارت آموزش و پرورش و مسئولین این حوزه حتی با مخالفت‌های وزارت بهداشت برای بازگشایی تمام پایه‌های مدارس در مناطق زرد و آبی از اول بهمن دانش آموزان اول و دوم ابتدایی و هنرستانی‌ها سر کلاس‌های درس حضور پیدا خواهند کرد. جرم کیف قاپی از جرایمی است که شاکیان بسیاری دارد. در این بخش کارشناسان وکیل‌آنلاین نحوه نوشتن شکواییه کیف قاپی را توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان- با وجود همه نگرانی‌ها مدارس از فردا بازگشایی می‌شوند و وزارت آموزش و پرورش و مسئولین این حوزه حتی با مخالفت‌های وزارت بهداشت برای بازگشایی تمام پایه‌های مدارس در مناطق زرد و آبی از اول بهمن دانش آموزان اول و دوم ابتدایی و هنرستانی‌ها سر کلاس‌های درس حضور پیدا خواهند کرد.

رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش روز ۲۳ دی ماه با حضور در خبرگزاری میزان در خصوص بازگشایی مدارس برای پایه‌های اول و دوم ابتدایی تاکید کرد: در خصوص اینکه با حضوری شدن مدرسه امکان دارد که دانش آموزان ابتدایی بخواهند ماسک خودشان را با دوستشان عوض کنند یا اینکه از صورت خود بردارند و یا حتی صندلی خود را به هم نزدیک کنند، ولی در این خصوص در آن مدتی که مدارس بصورت حضوری برگزار شد چنین چیزی اصلا گزارش نشده است.

حکیم زاده ادامه داد: در واقع ما بزرگتر‌ها کودکانمان را بسیار دست کم میگیریم؛ در قضیه همیار پلیس به وضوح مشاهده کردیم که آنچه را که به دانش آموزی اطلاق می‌گردد و پس از کسب آموزش‌های لازم، وظیفه خود می‌دانستند که در صورت مشاهده تخلفات حادثه ساز رانندگان وسیله نقلیه‌ای که سرنشین آن می‌باشد با رعایت احترام و لحنی مؤدبانه موارد خلاف را به ایشان یادآوری می‌کردند.
 
وی تاکید کرد: دانش‌آموزان همیار پلیس حین آموزش با قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جمله بستن کمربند ایمنی، صحبت نکردن با تلفن همراه، پرهیز از خوردن و آشامیدن، رانندگی در حین خواب آلودگی، رعایت سرعت و سبقت مجاز، صحبت نکردن با دیگران و توجه به جلوی خودرو و مسیر راه در هنگام رانندگی و مسایلی از این قبیل آشنا می‌شوند. در واقع کودکان در این سن علاقه‌ی شدیدی به معلم خود دارند و حتی بیشتر از والدینشان از معلم خود حرف شنوی می‌کنند و در واقع بچه‌ها در دوره ابتدایی در حال ساخته شدن شخصیت وی می‌باشد، این آموزش در این دوره بر رشد و تکامل شخصیت کودک تأثیر فراوان وانکارناپذیری دارد.

رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: صحبت‌های ضد و نقیضی هفته گذشته پیرامون بازگشایی مدارس مطرح شد، اما به عنوان سخنگوی ستاد ملی اعلام می‌کنم که مدارس به هیچ وجه به صورت اجباری برگزار نخواهد شد. برای پایه‌های اول و دوم در مناطق آبی و زرد به صورت اختیاری خانواده‌ها می‌توانند دانش آموزان را به مدرسه بفرستند و به ویژه مدارسی که تعداد دانش آموزان کم است. کلاس کمتر از ۱۰ نفر و مدرسه با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر هم جزو شاخص‌هایی بود که اعلام شد. برنامه ریزی خود آموزش و پروش حداکثر دو روز در هفته و یکی دو ساعت در هرروز است که آن هم اصلا اجباری نیست. اما حضور کادر مدرسه، مدیریت و کارکنان در مدرسه به عهده خود آموزش و پرورش است و خودشان تصمیم می‌گیرند که به چه صورت خواهد بود.

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر تامین تهویه هوا و فضای تعیین شده برای هر دانش آموز گفت: تهویه کلاس‌ها باید تامین شود و استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی الزامی است و فاصله گذاری حداقل ۲ متر خواهد بود و ۲ پیش شرط اختیاری بودن و توانایی مدرسه در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از الزامات بازگشایی است و والدین اگر از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدرسه مطمئن شدند می‌توانند دانش آموز خود را به مدرسه بفرستند.

فرهادی درباره اینکه این احتمال وجود دارد که دانش آموزان به دلیل بازی گوشی و شیطنت‌های کودکانه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و در مهر ماه اخباری مانند تعویض ماسک دانش آموزان با یکدیگر منتشر شد، گفت: اینکه توقع داشته باشیم تمام دستورالعمل‌های بهداشتی از طرف یک دانش آموز کلاس اول و دوم ابتدایی رعایت شود، دور از واقعیت است و برای همین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با کمک والدین و معلمان محقق خواهد شد. ما نظارت‌های لازم بر مراکز آموزشی و مدارس را انجام می‌دهیم و هر مدرسه‌ای که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکند، تعطیل خواهد شد و هیچ فرقی بین مدارس دولتی و غیر دولتی نیست.

از طرف دیگر علیرضا زالی با مخالفت‌های شدید از حضوری بودن مدارس و نگرانی خودشان از این حضور با تاکید بر شکننده بودن شرایط تهران در کنترل بیماری کووید۱۹ گفت: استان تهران به دلیل پیچیدگی‌های مختلف در کنترل بیماری نیز شرایط خاصی دارد؛ لذا شرایط آن شکننده است. فاصله گذاری اجتماعی با شیب ملایمی رو به کاهش است و میان عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی با افزایش آمار فوتی‌ها پیوستگی عمیق و جدی وجود دارد.

زالی با بیان اینکه بررسی گروه سنی مبتلایان نشان می‌دهد متاسفانه در طول دو هفته اخیر با یک روند رو به رشد، اما با شیب نسبتا ملایم میزان بستری‌ها در گروه سنی بین پنج تا ۱۷ سال در استان تهران رو به رو بوده ایم، اظهار کرد: اگر چه قدر مطلق مرگ و میر در افراد زیر ۱۰ سال پایین است، اما حتی در گروه سنی صفر تا ۱۰ سال نیز شاهد افزایش مرگ و میر بوده ایم که با بحث بازگشایی مدارس می‌تواند این موضوع با خطر بیشتری مواجه شود.

محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: مصوبه ستاد کرونا با عنوان بازگشایی محدود، مدیریت شده و تدریجی مدارس است. بر همین اساس پایه‌های اول و دوم ابتدایی تنها در مناطق زرد و آبی با تراکم ۱۰ نفر دانش آموز تشکیل می‌شود. مدارس زیر ۵۰ نفر در مناطق آبی، هم در ابتدایی و هم در متوسطه در تمام پایه‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود. کلاس‌های حضوری در مناطق زرد و آبی فقط برای پایه‌های اول و دوم و دانش آموزان هنرستان که باید به صورت کارگاهی مهارت‌ها را یاد بگیرند دایر است.

وی درباره وضعیت مدارس استثنایی گفت: بر اساس مصوبه آموزش و پرورش در حال حاضر و با شرایط فعلی، مدارس استثنایی و پیش دبستانی‌ها در هیچ یک از مناطق و با هر وضعیت بیماری باز نخواهد شد، البته اگر دانش آموزان استثنایی در مناطق آبی باشند و تراکم جمعیت دانش آموزی کمتر از ۵۰ نفر باشد مشمول طرح بازگشایی خواهند بود.

بیشتر بخوانید:

نظر شما