شناسهٔ خبر: 4518770 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ایوانکوویچ: عملکرد خوب سرخپوشان مقابل النصر و استقلال خوزستان انگیزه مرا افزایش داد

تهران - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به اینکه برای انتخاب نفر دوم کادر فنی این تیم نشستی را با قائم مقام باشگاه برگزار خواهد کرد، گفت: عملکرد خوب سرخپوشان مقابل النصرعربستان و استقلال خوزستان باعث افزایش انگیزه ام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، برانکو ایوانکوویچ که عصر امروز(دوشنبه ) برای نخستین بار در تمرین سرخپوشان حاضر شده بود تا رسما کار خود را اغاز کند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز با علیرضا امامی فر و نادرباقری صحبتی داشتم و از تلاش های آنان در کادر فنی پرسپولیس تقدیر کردم.

وی افزود:این مساله که هر سرمربی برای خود کادر فنی مشخصی دارد طبیعی است و این دو مربی نباید ناراحت باشند.

ایوانکوویچ درخصوص مشکل سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با مربیان حاضر در لیگ برتر ایران عنوان کرد: همه باشگاه ها و مربیان به دنبال کسب بهترین نتیجه هستند و دلیل مشکل کی روش با مربیان را نمی دانم.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: بهترین راه برای قدرتمند شدن تیم ملی، عملکرد مناسب باشگاههاست که در این راستا باید تعامل وجود داشته باشد.

وی درمورد عملکرد پرسپولیس دردیدارمقابل النصرعربستان و استقلال خوزستان گفت: نمایش خوب تیم باعث افزایش انگیزه ام شد و معتقدم روز گذشته نیز بر روند بازی مسلط بوده و باید پیروز می شدیم.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد:با پانادیچ به صورت مداوم درارتباط بودم تا درخصوص شرایط پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال خوزستان صبحت کنیم.

ایوانکوویچ درمورد دستیاران سابق ایرانی خود عنوان کرد: مربی و بازیکن برای بزرگ شدن باید آموزش ببینند. به طور مثال حسین فرکی چند سال همکارم در تیم ملی ایران بود که با او به موفقیت های زیادی رسیده ام و خوشحالم که هم اکنون این مربی محجوب یکی از بهترین های ایران شده است.

سرمربی پرسپولیس درخصوص حضورش در پرسپولیس تصریح کرد: حضور در این باشگاه برایم مثل رویا بود. در 3 سال اخیر به طور مداوم با این باشگاه در ارتباط بودم که هر بار مشکلی مانع از حضورم در تهران می شد و خوشحالم از اینکه به هدفم رسیدم.

وی افزود: مربی پروازی نیستم و مشکلات شخصی ام را برطرف کرده و تا آخر فصل در تمرینات و بازی ها حضور دارم.

ایوانکوویچ در مورد تغییرات فوتبال ایران عنوان کرد: اکنون مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، وحید هاشمیان، علی دایی، فریدون زندی و جواد نکونام در فوتبال ایران نیستند اما جای آنان با حضور جوانان باانگیزه پرشده است.

وی افزود: اگر بازیکنان جوان آماده و خوب باشند در ترکیب قرار می گیرند و من در تیم ملی نیز با استفاده از حسین کعبی و آندرانیک تیموریان در اوج جوانی، نشان دادم که ترسی از جوانگرایی ندارم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص لیگ قهرمانان آسیا توضیح داد: شانس زیادی برای صعود داریم و مدیریت باشگاه نیز موفقیت در این رویداد را می خواهد.

ورزشی(3)**3783**1590