به گزارش ایلنا به نقل از سومریه نیوز، دفتر نخست وزیری عراق شب گذشته در بیانیهای اعلام کرد که العبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق ۳۰۰ افسر ارتش این کشور را بازنشسته کرد.
در این بیانیه آمده است که العبادی برای بازسازی پیکره ارتش و کارآمدتر کردن آن برای رویارویی با خطراتی که عراق با آن روبه روست و نیز برای حمایت از امنیت ملی این افسران را بازنشسته کرد.
یک منبع امنیتی عراقی نیز گفت که عناصر گروه تروریستی داعش برای توقف پیشروی نیروهای عراقی همزمان با نزدیک شدن به آغاز عملیات نظامی برای آزادی «موصل»، پل «بادوش» در غرب این شهر را منفجر کردند.
این منبع افزود که این انفجار زیانهای زیادی به پل بادوش وارد آورد.
فرماندار شهر «سنجار» نیز اعلام کرد که نیروهای پیشمرگه حمله عناصر داعش از دو محور به این شهر را ناکام گذاشته و ۱۸ تروریست را کشتند.
یک منبع امنیتی در استان الانبار نیز گفت که نیروهای امنیتی حمله داعش به شهر الرمادی را دفع کرده و عناصر این گروه تروریستی را مجبور به عقب نشیتی کردند.
این منبع افزود که عناصر داعش به منطقه «التامیم» در الرمادی حمله کردند که در پی آن با نیروهای امنیتی به شدت درگیر شدند و پس از تحمل تلفات سنگین مجبور به فرار شدند.
∎