آیتیمن- محمد مهدی ناصحی افزود: در حوزه نسخه الکترونیک نیز پیشرفتهای زیادی انجام شده ۹۲ درصد مطبها و مراکز پزشکی، ۹۰درصد داروخانهها، ۹۶ درصد آزمایشگاهها، ۹۷ درصد مراکز پرتو پزشکی و ۳۹ درصد درمانگاهها به سامانه نسخه الکترونیک متصل شدند و ۵۴.۲ درصد این مراکز نسخه نویسی الکترونیک را اجرا کردهاند و برای تشویق این مراکز هزینه مطبهای مجری این برنامه و بقیه مراکز ماهانه پرداخت میشود و اسناد مراکزی که نسخه نویسی را اجرا نکنند متفاوت و گاه تا ۶ ماه تاخیر پرداخت میشود.
وی گفت: استانهای ایلام، کهگیلیویه و بویراحمد و کردستان بیشترین میزان اجرای پوشش نسخه الکترونیکی را داشته اند و استانهای البرز، خراسان رضوی، فارس و تهران عقبترین استانها در اجرای نسخه الکترونیکی هستند.
وی گفت: اجرای برنامه نظام ارجاع، پزشکی خانواده، نسخه الکترونیک و کاهش هزینههای مردم جزو اولویتهای سازمان بیمه سلامت است اما برای تشویق به اجرای این برنامه اسناد مالی مراکزی که نسخه الکترونیک را اجرا نکنند با تفاوvت نسبت به اجرا کنندگان این برنامه پرداخت میشود.
وی گفت: برنامه حذف دفترچه بیمه سلامت شروع شده، از سال آینده این دفترچهها تک برگی میشود و با این کار حدود ۸۰ میلیارد تومان از هزینه ۱۰۰ میلیارد تومانی صدور دفترچه بیمه در سال کاهش پیدا میکند و از شهریور سال ۱۴۰۰ کل دفترچههای کاغذی حذف میشود.
وی گفت: امیدواریم با اجرای نسخه الکترونیکی هزینههای غیر ضروری کاهش یابد و بیشتر به سمت هزینه کردن در بخش پیشگیری و ارتقای سطح سلامت مردم گام برداریم.
وی گفت: در زمینه پوشش خدمات الکترونیکی سلامت، اقدامات لازم را در ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی شروع کردهایم و از ۲۰ اسفند ۹۹ پوشش خدمات الکترونیکی سلامت برای خدمات سرپایی در این دانشگاهها شروع میشود تا شهریور ۱۴۰۰ در کل کشور گسترش پیدا میکند. ناصحی افزود: علت اینکه یکباره کل کشور را زیر پوشش این خدمات نمیبریم و با یک شیب مشخص جلو میرویم این است که تبعاتی در ارایه خدمت به مردم ایجاد نشود.
مرجع : ايرنا
نظر شما