شناسهٔ خبر: 44938824 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

دست به دامان شدن ترامپ به جمهوری خواهان

ترامپ و رویای ماندن در کاخ سفید

رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی در ایالت جورجیا که برای حمایت از نامزدهای حزب جمهوری‌ خواه در انتخابات مجلس سنا حضور داشت، مدعی شد کاخ سفید و مجلس سنا دست دموکرات‌ها نخواهد افتاد.

صاحب‌خبر -

گروه بین الملل-مصطفی مطهری*رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی در ایالت جورجیا که برای حمایت از نامزدهای حزب جمهوری‌ خواه در انتخابات مجلس سنا حضور داشت، مدعی شد کاخ سفید و مجلس سنا دست دموکرات‌ها نخواهد افتاد. او در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد به تلاش هایش برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست ‌جمهوری ادامه خواهد داد.
حال در راستای نکات بیان شده از سوی ترامپ در این یادداشت بطور اجمالی به تحلیل سخنان و اظهارات ترامپ خواهیم پرداخت.


به گزارش بولتن نیوز، اول، این ادعای ترامپ در حالی بیان شده است که تمام مراحل انتخاباتی آمریکا درون تقویم انتخاباتی آنها از 3 نوامبر (روز برگزاری انتخابات) به بعد تا در 8 دسامبر(ضرب‌الاجل حل اختلافات و مناقشات انتخاباتی درباره شمارش آرا) و 14 دسامبر(برگزاری جلسه مجمع گزینندگان) به سود بایدن و به ضرر ترامپ به پایان رسیده است و بر پیروزی بایدن در انتخابات صحه گذاشته اند. 6 ژانویه هم در تقویم انتخابات آمریکا از جایگاه ویژه ای برخوردار است؛ چرا که در این روز آرای الکترال طی جلسه‌ای در کنگره با حضور اعضای مجلس سنا و مجلس نمایندگان شمارش خواهد شد. از این رو ترامپ تلاش دارد با متشنج کردن فضا در یک روز مانده به تشکیل این جلسه، کنگره را وارد یک تنش با هدف خرید زمان برای یافتن و امتحان کردن راه های دیگر جهت زیر سوال بردن نتایج انتخابات کند.
دوم، درواقع ترامپ با طرح این ادعا نشان داد که نه تنها نتایج انتخابات را نپذیرفته بلکه از تمام ابزار و امکانات جهت زیر سوال بردن نتایج انتخابات و دنبال کردن ادعای تقلب در انتخابات استفاده می کند. در واقع همانگونه که مدعی تقلب انتخاباتی است به همان میزان نیز مدعی بازگرداندن نتایج به سود خود می باشد. ترامپ با طرح ادعاهای پی در پی از تقلب، عدم پذیرش نتایج تا عدم پذیرش شکست از بایدن و تسلیم نکردن قدرت به او در تلاش بوده تا فضا را به سمت تشکیک های خاص و عام به ساختار سیاسی و انتخاباتی آمریکا سوق دهد و از رهاورد این عمل به اهداف خود دست یابد.
سوم، ترامپ بر این باور است که هنوز کار به پایان نرسیده است؛ از این رو حساب ویژه ای روی جلسه 6 ژانویه باز کرده و مصمم به تغییر شرایط به سود خود می باشد. البته در این مسیر روی نقش مایک پنس معاون خود در جهت تغییر نتیجه الکترال های مجمع برگزینندگان نیز تأکید ویژه ای دارد. چرا که پنس به عنوان رییس سنا، ریاست جلسه مذکور را بر عهده دارد و روال تأیید آرای الکترال زیر نظر او به انجام خواهد رسید. در واقع تأکید و تمرکز بر نقش سنتی معاون رییس جمهور از سوی ترامپ نشان دهنده درک غیر تخصصی او از این نقش و جایگاه می باشد؛ بطوریکه پنس و دیگر افراد نزدیک به ترامپ، طی روزهای گذشته تلاش زیادی کرده‌اند تا به ترامپ بفهمانند که ریاست پنس بر آن جلسه صرفاً جنبه تشریفاتی دارد و او نمی‌تواند به صورت یک نفره نتیجه آرای الکترال را رد کند و برگرداند.
چهارم، تلاش های بی وقفه ترامپ جهت تغییر شرایط و نتایج انتخابات به سود خود، علیرغم اینکه او به خوبی می داند نتیجه ای حاصل نخواهد شد گویای راهبردی است که با هدف ضربه زدن به ساختار قدرت در آمریکا از سوی او سیاستگذاری شده است. از این رو تلاش دارد تا دیگر اعضای کاخ سفید و بخش هایی از جامعه را نیز با خود همراه کند. گواه این ادعا، سخنان ترامپ به اطرافیانش درباره مایک پنس و نقش او است. او اخیراً گفته « مایک پنس به اندازه کافی به او برای رسیدن به اهدافش جهت برگرداندن نتیجه انتخابات کمک نمی‌کند».

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

*دکترای علوم سیاسی

برچسب‌ها: