شناسهٔ خبر: 4480588 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

رئيس شوراي رقابت:

افزايش يک درصدي قيمت خودرو قانوني است

صاحب‌خبر -

رئيس شوراي رقابت با بيان اينکه قيمت کارخانه‌اي خودروهاي داخلي افزايش نيافته است، گفت: کاهش قيمت خودرو فعلا امکان‌پذير نيست.

رضا شيوا در گفت و گو با ايسنا، با بيان اينکه شوراي رقابت صرفا قيمت کارخانه‌اي خودروهاي داخلي را تعيين مي‌کند اظهار کرد: شورا در هزينه‌هاي ديگر خودرو شامل ماليات بر ارزش افزوده، بيمه، شماره‌گذاري و‌... که هزينه‌هاي قانوني به شمار مي‌رود، دخالتي ندارد.وي درباره افزايش قيمت برخي از خودروهاي داخلي از جمله محصولات سايپا گفت: قيمت کارخانه‌اي هيچ کدام از خودروهاي داخلي افزايش پيدا نکرده و مردم بايد مبلغ افزوده شده را حساب کنند و اگر بيش از مالياتي بوده که قانونگذار تصويب کرده، مي توانند به سازمان‌هاي ذيصلاح از جمله سازمان حمايت يا سازمان تعزيرات حکومتي شکايت کنند.

رئيس شوراي رقابت همچنين درباره جلسه هفته آينده اين شورا گفت: از نهادهاي مربوطه خواسته‌ايم که تورم بخشي نهاده‌هاي توليد خودرو و مسائل کيفي را در اختيار ما قرار دهند که بر اساس آن قيمت‌گذاري جديد خودروهاي داخلي انجام شود.

شيوا با بيان اينکه قيمت خودروهاي داخلي مطمئنا کاهش پيدا نخواهد کرد، ادامه داد: به هر حال ما در سال گذشته نيز تورم داشته‌ايم. هر چند که دلمان نمي‌خواهد خودرو گران شود و اميدواريم در همين قيمت بماند، اما کاهش قيمت فعلا غيرمنطقي و غيرعلمي است.همچنين بنابر اين گزارش، قائم مقام معاونت بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا دليل افزايش قيمت محصولات اين شرکت را بيان کرد.رضا سبک‌روح در گفت‌وگو‌ با ايسنا، اظهار کرد:‌ سايپا افزايشي در قيمت محصولات خود نداشته است بلکه تنها يک درصد ماليات بر ارزش افزوده اضافه شده در سال جديد، به قيمت‌هاي سال گذشته افزوده شده است.

وي با بيان اينکه قيمت تمام محصولات ساخت داخل سايپا معادل يک درصد افزايش يافته است، خاطرنشان کرد:‌ سايپا تابع دستورالعمل‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت و شوراي رقابت بوده و براي هرگونه افزايش قيمتي خود را مکلف به اخذ مجوزهاي مربوطه مي‌داند.