اوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، با حکم «سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد» دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، ابراهیم حقیقی (طراح گرافیک)، میترا محاسنی (عکاس) و میثم مولایی (تدوینگر و سازنده آنونس و تیزر) به عنوان داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران، آثار رسیده به این بخش جشنواره را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.
بر اساس این خبر، مسابقه تبلیغات سینمای ایران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با هدف تشویق، تقویت و بکارگیری روشهای خلاقانه و مؤثر در عرصه بازاریابی و پخش آثار سینمایی و جذب حداکثری مخاطبین و ارتقاء سطح کیفی تبلیغات و اطلاعرسانی و همچنین ترغیب و تشویق هنرمندان این عرصه در بخشهای عکس، پوستر، آنونس و تیزر فیلمهای سینمایی ایرانی برگزار میشود.
بر اساس فراخوان جشنواره سی و نهم، داوری این بخش از بین مواد تبلیغی فیلمهای سینمایی (داستانی، پویانمایی و مستند) اکران شده در حدفاصل 10 دی 1398 تا 30 آذر 1399 (در سینماهای داخل کشور یا در سامانههای نمایش درخواستی) که در این بخش ثبتنام کردهاند، صورت خواهد گرفت.
در مراسم اختتامیه جشنواره فجر39، سه سیمرغ بلورین به بهترین عکس، بهترین پوستر و بهترین آنونس و تیزر اهدا میشود.
سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بهمن ماه 99 همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری «سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد» برگزار خواهد شد.
معرفی هیات انتخاب نمایشهای خیابانی جشنواره تئاتر فجر
بهمن صادق حسنی، سیروس همتی و الهه پورجمشید، مسئولیت انتخاب نمایشهای خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر را برعهده گرفتند.
به گزارش روابط عمومی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، هیات انتخاب بخش مسابقه نمایشهای خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر متشکل از بهمن صادق حسنی، سیروس همتی و الهه پورجمشید، معرفی شدند.
بهمن صادق حسنی
بهمن صادق حسنی متولد 1341 و کارگردان تئاتر و تلویزیون است و همچنین از سال 72 به عنوان رییس انجمن هنرهای نمایشی گیلان فعالیت دارد و در 15 دوره برگزاری جشنواره تئاتر فجر آثاری را در بخش صحنهای و خیابانی در مقام کارگردان به صحنه برده است. «آفرینش از نوع دیگر»، «عزیز و نگار»، «آبادی هفتم»، «نوروز بل»، «دعای آفتاب» و... تعدادی از آثار اجرا شده به کارگردانی اوست.
سیروس همتی
سیروس همتی متولد ۱۳۵۱ طراح صحنه، نمایشنامه نویس، کارگردان و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است. بازی در سریالهای «خاک سرخ»، «آشپزباشی»، «ماتادور»، «خداحافظ بچه» و نمایشهای «خانمچه و مهتابی»، «دزدآب»، «چشم به راه میرغضب»، «بلوط های تلخ»، «ترن» و کارگردانی تئاترهای «اسب تهران»، «ما سه نفر بودیم»، «هفتاد و پنج هزار تهران» و... از جمله سوابق حرفه ای این هنرمند است.
الهه پورجمشید
الهه پورجمشید متولد 1364 و بازیگر تئاتر و سینما است و در رشته تربیت بدنی و فیلمسازی تحصیل کرده و سابقه بازی در نمایشهای «شعبده و طلسم»،«میراث»، «خاطرهای نداشتم حتی اگر هزار سالم بود»، «غروب ذوالفقار»، «پل»، «سبدی پر از ماه گم شده»، «بچههای ما»، «خواب آرام»، «مارمالاد»، «پنجره شکسته»، «نوک مگسک زیر دشمن» و... را در کارنامه کاری خود دارد.
سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه بهمن 99 برگزار می شود. نشانی سایت جشنواره www.fitf.ir است.
فیلم تاتر بی دیواری آماده نمایش شد
مهدی محبعلی کارگردان تاتر از آماده شدن فیلم تاتر بی دیواری برای نمایش در بستر نمایش آنلاین خبر داد.
محبعلی در این باره گفت: این نمایش را برای اجرا در سال ۹۹ آماده کرده بودیم که در دو مقطع زمانی مختلف به دلیل تعطیلی سالن های نمایش فرصت اجرای آن معیار نشد .
وی ادامه داد: بر اساس شرایط تصمیم گرفتیم تا نمایش را ضبط کرده و در پلتفرم های نمایش آنلاین قرار دهیم.
این نمایش بر اساس داستانی واقعی به روایت وینفرد فرودنبرگ می پردازد که با یک بالن از برلین شرقی به برلین غربی پرواز کرد و در نهایت سقوطش کمک زیادی به خراب شدن دیوار برلین کرد.
این نمایش را مهدی محبعلی نوشته و کارگردانی کرده که سال گذشته نیز نمایش «غارنشینان» را در سالن هامون به روی صحنه برده بود.
در بی دیواری آرش روستاییان، شقایق موسوی، روژینا ابراهیمی، محمدرضا حسن زاده، مهناز فراتی، زهرا بیگدلو، علی هدایتی و خاتمه واحدی به ایفای نقش پرداخته اند.
هیات مدیرهی بنیاد اکبر رادی به مناسبت سیزدهمین سالروز درگذشت استاد اکبر رادی، مصادف با پنجم دیماه متن پیامی را منتشر کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، متن این پیام به شرح زیر است:
"رادی بزرگ، اکنون پس از سیزده سال کتابهایت، ترانهی تنهایی و روشنیبخش محفل ساده و صمیمانهی ماست. امروز «از پشت شیشهها» و «روزنهی آبی» به «پلکان» فردا مینگریم که «لبخند باشکوه آقای گیل»، لحظههایمان را مسرور کند و ما را از «شب روی سنگفرش خیس»، عبور دهد و برایمان «آهنگهای شکلاتی» و «ملودی شهر بارانی» را تا ابد بنوازد در «روی صحنهی آبی». یادت را «آهسته با گل سرخ»، در دقیقهی اکنون گرامی میداریم و با «منجی در صبح نمناک» تعمق میکنیم."
۲۰ دیماه، پایان مهلت ارسال پایاننامههای برتر دانشجویی به تهران _ مبارک
دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک اعلام کرد ۲۰ دیماه آخرین مهلت ارسال پایاننامههای برتر دانشجویی برای حضور در این رویداد است.
به گزارش روابطعمومی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک، مهدی حاجیان دبیر اجرایی این رویداد مهلت ارسال پایاننامههای برتر دانشجویی را تا ۲۰ دیماه اعلام کرد.
او ضمن اعلام این خبر افزود: ستاد برگزاری جشنواره این بخش را به منظور حمایت از دانشآموختگان نمایش عروسکی و تسهیل ورود آنها به عرصه نمایش حرفهای در نظر گرفته است.
حاجیان با اشاره به شیوه شرکت در بخش «پایاننامههای برتر دانشجویی» ادامه داد: همانگونه که در فراخوان جشنواره اعلام شده است،دانشکدههای تئاتر سراسر کشور میتوانند پایاننامههای برتر نمایش عروسکی دانشجویان خود را که در فاصله زمانی یکم شهریور ۱۳۹۷ تا پایان اسفند ۱۳۹۸ ارائه شده است جهت انتخاب نهایی به ستاد جشنواره معرفی کنند.
دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک در خصوص نحوه ارسال پایاننامههای برتر نیز توضیح داد: متقاضیان این بخش میبایست ۵ نسخه لوح فشرده حاوی فایل تصویری نمایش خود را در فرمت قابل پخش به همراه تاییدیه مدیر گروه دانشکده به دبیرخانه ارسال کنند.
راههای برقراری تماس با دبیرخانه هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک واقع در تهران، خیابان استاد شهریار، خیابان هانری کربن، کوچه مهبد، پلاک ۱۰، طبقه دوم، شماره تماسهای ۰۲۱۶۶۷۵۶۴۹۶ و ۰۲۱۶۶۷۱۰۷۰۲ و ۰۹۳۵۳۸۰۱۹۸۲ و سایت https://tehranmobarak.theater.ir/ است.
در راستای رعایت شیوهنامههای بهداشتی و صیانت از سلامت گروههای نمایشی و مخاطبان، بیشتر بخشهای هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک به دبیری زندهیاد گلزار محمدی در اسفندماه سال جاری، با بهرهگیری از ظرفیتهای فضای مجازی برگزار میشود.
انتهای پیام
نظر شما