شناسهٔ خبر: 44612160 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه خوراک گیاهی تند و فوری

ادویه جات به ویژه ادویه‌های تند، در آشپزخانه بعضی خانم‌های خانه‌دار جایگاه ویژه‌ای دارند. در این روزهای زمستانی، کافیست یک قابلمه متوسط بردارید، سبزیجات را خرد کنید و روی آن‌ها ادویه بپاشید و با درست کردن یک خوراک گیاهی خودتان را گرم و خوشحال کنید!

صاحب‌خبر -

غذایی که می‌خواهیم به شما آموزش دهیم به طرز شگفت‌انگیزی ساده است اما درست کردنش فوت و فنی دارد که آن را تبدیل به یک غذای فوق‌العاده می‌کند. مثلا تمام سبزیجات را باید به یک اندازه خرد کنید. برای این کار می‌توانید از غذاساز کمک بگیرید. در ادامه، تنها یک قابلمه یا زودپز و چند ادویه تند بشقاب گرم و تند شما را آماده می‌کنند.

مواد لازم

لوبیا قرمز     یک پیمانه
لوبیا چیتی      یک پیمانه
فلفل دلمه      دو عدد
پیاز سفید      یک عدد
سیر      دو حبه
فلفل هالوپینو     یک عدد
کرفس خرد شده      دو ساقه
سس گوجه فرنگی     دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی       نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی      چهار قاشق غذاخوری
فلفل قرمز     نصف قاشق چای‌خوری
پاپریکا       نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه      به مقدار لازم
آب    به مقدار لازم
روغن زیتون     پنج قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای آماده کردن مواد کافیست سبزیجات را خرد و با هم قاطی کنید (فلفل سبز، پیاز، کرفس و سیر).

مواد را داخل زودپز بریزید، هم بزنید و روی آن روغن زیتون را اضافه کنید (روغن را با مواد هم نزنید!)

به مدت سی دقیقه با حرارت زیاد سبزیجات را بپزید. قبل از خوردن اجازه دهید کمی غذا خنک شود.

روش دوم

روغن را در قابلمه‌ای که روی اجاق ملایم گذاشته‌اید بگذارید. سبزیجات را با ادویه‌جات به مدت ده دقیقه تفت دهید تا کمی اندازه‌شان کوچک شود.

گوجه فرنگی‌های خرد شده، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و لوبیاها را به همراه آب روی اجاق با دمای ملایم بگذارید، بیست دقیقه هم بزنید تا مایع آن سفت و سبزیجات نرم شوند.

نکاتی در مورد پخت خوراک گیاهی

لوبیاها را از شب قبل (حدود هشت ساعت قبل) در آب خیس و قبل از ریختن در قابلمه آبکشی کنید.

در صورت استفاده از کنسرو لوبیا، آب آن را حتما بگیرید.

اگر از زودپز استفاده کردید، لوبیاها را بعد از پختن سبزیجات و سفت شدن سس آن به غذا اضافه کنید.

 

منبع: کاله

نظر شما