شناسهٔ خبر: 44541950 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه رتتویی شلغم و سبزیجات

رتتویی نوعی خوراک محبوب فرانسوی است که با انواع سبزیجات تهیه می‌شود. رتتویی کلاسیک معمولا با گوجه‌فرنگی، بادمجان، کدو و سبزیجات در فصل تابستان درست می‌شود اما در این دستور، روش پخت رتتویی شلغم و سبزیجات را معرفی خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

رتتویی شلغم و سبزیجات غذایی مقوی، جذاب و خوشمزه است که در فصل زمستان به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. رتتویی شلغم غذایی ساده، کم‌چرب و رژیمی محسوب می‌شود که هم به عنوان یک غذای گیاهی، مناسب گیاه‌خواران بوده و هم به همراه غذای اصلی قابل سرو است.

مواد لازم

سیب‌زمینی شیرین     ۷۰۰ گرم
شلغم      ۵۰۰ گرم
روغن زیتون     دو قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا    یک قاشق چای‌خوری
آویشن تازه (خرد شده)    یک قاشق غذاخوری
نمک    یک قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه     یک قاشق چای‌خوری
کره گیاهی     دو قاشق غذاخوری

مراحل تهیه


برای تهیه رتتویی ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.


سیب‌زمینی‌ و شلغم را خوب شسته و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌های بسیار نازک برش دهید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.


روغن زیتون را در کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به سیب‌زمینی و شلغم اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن‌ها را در یک قابلمه چدنی دایره‌وار از اطراف به سمت داخل قابلمه بچینید.


روی قابلمه رتتویی شلغم را با فویل کاملا بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد.


فویل را از روی غذا برداشته و کره را به اندازه مکعب‌های کوچک بریده و روی غذا قرار دهید. دوباره قابلمه را برای پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا کره روی آن آب شود. سپس شعله بالای فر را به مدت 3 تا 4 دقیقه روشن کنید تا سطح رتتویی شلغم طلایی رنگ شود.


غذا را از فر خارج کرده تا خنک شود و به هنگام سرو آن را با آویشن تزیین کنید.

نکات طرز تهیه

برای تزیین و مزه‌دار شدن رتتویی می‌توانید کمی پودر پنیر پارمزان روی غذا بریزید.

در کنار رتتویی شلغم می‌توانید از سبزیجات مختلف از جمله بروکلی استفاده کنید و از خواص کلم بروکلی هم بهره ببرید.

 

منبع: کاله

نظر شما