به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر یکی از اجزای جدا نشدنی شب یلداست. تهیه دسر به اشکال انار و هندوانه چه به صورت کیک و چه ژله هم حالت سمبلیک دارد و هم بسیار مورد علاقه بچههای کوچکتر است. از سوی دیگر درست کردن کیک و چیز کیک یا دسرهایی که نیاز به فر ندارند و به قول معروف یخچالی هستند در روزهایی که سرتان شلوغ است ومهمان دارید هم راحتتر است و هم سریعتر آماده میشود. ۲ طرز تهیه دسر چیز کیک یخچالی ساده به شکل هندوانه با ژله و بدون ژله و با پایه کیک یا بیسکویت برای شب یلدا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی (۱۲ نفر)
مواد لازم برای پایه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی
پسته بو داده و نمکی: ۱و ¼ فنجان
پودر نارگیل شیرین: ۲ فنجان
شکر دانه ریز: ¼ فنجان
کره: ۴ قاشق غذاخوری
رنک سبز خوراکی: به مقدار لازم
مواد لازم برای مایه پنیری چیز کیک هندوانه یخچالی
پنیر خامهای: ۳ بسته (هر بسته ۲۵۰ گرم)
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
خامه سنگین زده شده: ۱ فنجان
توتفرنگی تازه یا فریز شده و یا کمپوتی: ۵۰۰ گرم ریز خرد شده
ژلاتین بدون طعم: ۱۰ گرم
رنگ غذا قرمز بدون طعم: به مقدار لازم
شکلات چیپسی: ½ فنجان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی
برای تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی با پایه کیک ابتدا پستههای بو داده و نمکی را در آسیاب برقی بریزید و آسیاب کنید تا حسابی پودر شوند. سپس به پستههای پودر شده، پودر نارگیل، شکر، کره آب شده در دمای اتاق و چند قطره رنگ غذای سبز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. ¾ موادی را که با هم مخلوط شدهاند در یک قالب کیک با ارتفاع ۲۵ سانتیمتر بریزید، با ته قاشق سطح مواد را صاف و یکدست کنید و در یخچال بگذارید.
در این فاصله مواد لایه پنیری دسر چیز کیک هندوانه را درست کنید. در یک ظرف بزرگ پنیر خامهای، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و کرمی درست شود. حالا خامه سنگین زده شده را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا تمام مواد به هم مخلوط شوند.
در یک قابلمه کوچک توتفرنگیها را بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. توتفرنگیها را روی حرارت هم بزنید و با ته قاشق به آرامی له کنید تا شیره توتفرنگی بیرون بیاید. قابلمه را از روی گاز بردارید و ژلاتین را با دست پودر کنید و از بالا روی توتفرنگیها بپاشید و خوب هم بزنید. این کار را به مدت سه دقیقه انجام دهید تا ژلاتین با توتفرنگیها حسابی مخلوط شوند.
حالا مخلوط ژلاتین و توتفرنگی را روی مایه پنیر خامهای و خامه و شکر و … که از قبل درست کرده بودید و خوب هم بزنید. چند قطره رنگ غذا قرمز اضافه کنید و باز هم بزنید تا یک مایه یکدست درست شود. مایه به دست آمده را روی پایه چیز کیک که در یخچال گذاشته بودید بریزید و با کف قاشق صاف و یکدست و هموار کنید. تکههای ریز شکلات چیپسی را مثل تخم هندوانه روی سطح بالایی چیز کیک بپاشید و چیز کیک را دوباره به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی سرد شود و خودش را بگیرد.
نکته مهم برای تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی
*برای پایه این دسر خوشمزه یخچالی که به فر نیاز ندارد میتوانید به جای پودر پسته از بیسکویت پتی پور یا ساقه طلایی استفاده کنید. در این صورت در طرز تهیه چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ابتد بیسکویتها را در غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس بیسکوییتها را به همان ترتیب با موادی که گفته شد ترکیب کنید، با چند قطره رنگ غذای سبز رنگشان را سبز کنید، در قالب بریزید و با کف قاشق خوب صاف و هموار کنید تا ذرات بیسکویت و کره به هم بچسبند و منسجم شوند.
*اگر فر دارید یک کیک اسفنجی ساده درست کنید و برای پایه چیز کیک یخچالی با پایه کیک از آن استفاده کنید. در آن صورت اطراف کیک اسفنجی را با پودر پسته، رنگ غذا سبز، پودر نارگیل و شکر و کره به همان ترتیب تزیین کنید.
*طرز تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی با ژله هم به همین ترتیب است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک لایه ژله هم استفاده کنید. در این صورت بعد از سرد شدن چیز و بستن کامل کیک در یخچال برای این مقدار دو بسته ژله هندوانه، انار یا توتفرنگی را به روش معمول درست کنید و روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد.
منبع: مجله کوروش
انتهای پپیام/
نظر شما