شناسهٔ خبر: 44272142 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

حمله ملخ‌های صحرایی به مزارع استان بوشهر/ آغاز مقابله جهاد کشاورزی

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، از آغاز هجوم، حمله و ریزش ملخ‌های صحرایی در مزارع استان بوشهر خبر داد و گفت: در این راستا مبارزه با آفت ملخ‌های صحرایی با روش‌های مختلف آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد سبحانی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به ادامه بارش باران تا 16 آذر ماه در استان بوشهر اظهار داشت: به دنبال بارش‌های باران شرایط آفات از جمله قارچ‌های خاک‌زی و بروز پوسیدگی‌های ریشه‌ای و فعالیت قارچ‌های هوازاد و پرورش برخی از آفت‌های سبزی و صیفی مانند گوجه‌فرنگی فراهم شده که نیاز به مقابله با آنها با همکاری کشاورزان است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: به محض توقف بارش باران باید نسبت به مصرف قارچ‌کش‌های حفاظتی نظیر ترکیبات مسی و کلروتالونیل در بوته‌ها اقدام کرد.

وی از ترکیدگی در میوه‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: به سبب کاهش دما و احتمال ترکیدگی میوه‌های مرکبات لازم است استفاده از پلاستیک‌های کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد.

سبحانی با تاکید بر توجه به مقابله با آفت‌های مختلف محصولات گلخانه‌ای افزود: از هر گونه آبیاری و تغذیه تا مساعد شرایط جوی و رسیدن رطوبت به خاک خودداری شود.

وی از احتمال گسترش بیماری شانکر باکتریایی مرکبات خبر داد و تصریح کرد: باید اقدامات، مقابله‌ای و سم‌پاشی برای جلوگیری و کنترل انتشار بیماری شانکر باکتریایی مرکبات انجام شود.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر توجه به کشت گندم و کلزا در مزارع افزود: کشت گندم و کلزا در مزارع نباید به تاخیر بیافتد چراکه زمین و خاک دارای رطوبت مناسب است.

سبحانی، احتمال بروز افت گوجه فرنگی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: پس از بارش باران باید سم قارچ‌کش حفاظتی استفاده شود و مدیریت کنترل بیماری‌های ویروسی در دستور کار قرار گیرد.

وی، از هجوم آفت ملخ به مزارع و مراتع خبر داد و تصریح کرد: ریزش و حمله ملخ‌ها به مزارع استان بوشهر از این هفته آغاز شده که تدارکات لازم برای مقابله با این آفت در دستور کار قرار دارد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تامین سم مورد نیاز برای مقابله با ملخ‌های صحرایی خبر داد و تاکید کرد: برای کنترل این آفت، ردیابی، پایش و مبارزه در دستور کار قرار گرفته شده است.

سبحانی مقابله با ورود موج اول ملخ‌های صحرایی به استان بوشهر را مورد تاکید قرار داد و دانست و تصریح کرد: سال گذشته در سطح 42 هزار هکتار با ملخ‌های صحرایی مبارزه شد و این میزان در سال ماقبل آن 103 هزار هکتار بوده است.

وی روش مبارزه با ملخ‌های صحرایی را مورد اشاره قرار داد و گفت: برای مقابله با هجوم ملخ‌ها همه امکانات و تجهیزات فراهم شده است.

انتهای پیام/ح

نظر شما