شناسهٔ خبر: 4425732 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

بازیکنان پرسپولیس منتظر ملاقات با برانکو

صاحب‌خبر -
مربیان جدید پرسپولیس در هتل محل اقامت این تیم مستقر شدند.

به گزارش تسنیم، برانکو ایوانکویچ که صبح امروز (چهارشنبه) به اتفاق دو دستیارش به ایران رسیدند و در هتل محل اقامت پرسپولیسی‌ها مستقر شدند.

اعضای تیم پرسپولیس از صبح دیروز در هتل المپیک اردو زده‌اند و صبح امروز وقتی بازیکنان این تیم برای صرف صبحانه وارد سالن غذاخوری شدند فهمیدند که برانکو و دستیارانش در همین هتل هستند.
البته برانکو و دستیارانش به محض رسیدن به هتل در اتاق‌های خود مستقر شدند و هنوز فرصت رویارویی با سرخپوشان را پیدا نکرده‌اند. به احتمال خیلی زیاد برانکو در زمان ناهار با بازیکنان و مربیان پرسپولیس دیداری خواهد داشت.

مربیان کروات پرسپولیس قصد دارند دیدار این تیم مقابل النصر را از روی سکوهای ورزشگاه آزادی تماشا کنند.

دیدار پرسپولیس - النصر عربستان در چارچوب هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 18:30 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها: