مواد لازم
لازانیا (ورقه لازانیا) ۹۰۰ گرم
پپرونی (سوسیس) (ورقه شده با ضخامت ۳ میلیمتر) ۲ پیمانه
سس گوجه فرنگی ۴ پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) رشته رشته شده ۴۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۸۰٪ گوشت ۹۰۰ گرم
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
در قابلمهای، ۶ لیتر آب را میجوشانیم و کمی نمک به آن میافزاییم.
ورقههای لازانیا را در آب میریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش میکنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد میکنیم.
در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقهشده را روی شعله متوسط سرخ میکنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپس از روی حرارت برمیداریم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن آن گرفته شود
در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت میریزیم. بعد ورقه های لازانیا را ته ظرف میچینیم؛ به گونهای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد.
پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را میریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن میپاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجهفرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه میکنیم.
این کار را تا دو لایه دیگر تکرار میکنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجهفرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را میریزیم و روی آن پنیر پارمزان میپاشیم.
ظرف لازانیا را تقریباً ۴۵ دقیقه داخل فر میگذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش میدهیم و بلافاصله سرو میکنیم.
منبع: پاپیون
نظر شما