شناسهٔ خبر: 44214578 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

کمالوندی در گفتگو با دانشجو:

هیچگاه ملاقاتی بین شهید «فخری‌زاده» و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام نشده است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص دیدار بین "شهید فخری زاده" با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت:هیچ ملاقاتی هیچگاه بین شهید فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان و آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام نشده است.

صاحب‌خبر -
بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به این سؤال که آیا در ۸ سال گذشته دیداری بین "شهید فخری زاده" با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام شده است، اظهار کرد: هیچ ملاقاتی هیچگاه بین شهید فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان و آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام نشده است.
 
 
99


وی با بیان اینکه شهید فخری‌زاده منشأ خدمات برجسته‌ای در صنعت دفاعی و پدافند هسته‌ای کشور بود، گفت: ایشان دانشمند فرهیخته و نخبه‌ای بود که تخصص هسته‌ای وی در صنعت دفاعی کشور و در پدافند هسته‌ای منشأ خدمات برجسته‌ای شد.

کمالوندی تاکید کرد: نام این شهید بزرگوار در کنار سایر شهدای هسته‌ای جاودانه خواهد ماند و به زودی عاملان این ترور به سزای خود خواهند رسید.