شناسهٔ خبر: 44068580 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

اگر همه رعایت کنند نیازی به تعطیل کردن نخواهد بود

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: مسئولیت های اجتماعی و فردی بسیار مهم است و اگر همه پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند نیاز به تعطیل کردن و محدودیت نخواهد بود.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
دکتر علیرضا رئیسی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان این مطلب گفت:اگر در اعمال محدودیت واقعا بالای ۸۵ درصد عمل کنیم قطعا بعد از ۲ هفته شاهد کاهش بیماری در کشور خواهیم بود و اگر مردم به درستی عمل کنند و پروتکل‌ها را رعایت کنند نیازی به ایجاد محدودیت نیست، هر جا که پروتکل‌ها رعایت شده کمترین بیماری را داشته ایم.

او گفت: تا وقتی که وضع شهری قرمر باشد محدودیت‌ها هم ادامه خواهد داشت.

رئیس افزود: همین طرح را ما در ۴۳ شهر اجرا کردیم که گزارش‌ها امیدوارکننده بود و الان در ۴۰ شهر شاهد سیر نزولی بیماری هستیم.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به تصویب طرح ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ شب تا ۴ بامداد گفت: دوشنبه هفته قبل من خودم طرح منع تردد را اعلام کردم در خصوص جزئیات آن مباحثی بود که امروز مطرح و در نهایت جزئیات طرح هم تصویب شد.

رئیسی با اشاره به اینکه هر طرحی ممکن است در اجرا نواقصی داشته باشد گفت: کاش آن‌هایی هم که مشاغل ضروری دارند قبل از ساعت ۲۱ تعطیل کنند و اگر قرار است مغازه‌ای تا دیروقت باز باشد بهتر است با تاکسی رفت و آمد کند تا جریمه نشود؛ به هر حال این طرح ۲ هفته است و همه باید تحمل کنند و تا وقتی که همه دست به دست هم ندهیم نمی‌توانیم بیماری را کنترل و مرگ و میر را کاهش دهیم.

رئیسی گفت: پیشنهادی امروز مطرح شد مبنی بر این که با استفاده از یک سیستم هوشمند بتوانیم بهتر و سریع‌تر بیماریابی کنیم و از ورود افراد ناقل و مبتلا به اماکن عمومی و پاساژ‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی و ... جلوگیری کنیم.

رئیسی با اشاره به رهگیری هوشمند بیماران و شناسایی مبتلایان بدون علامت افزود: الان همه آزمایشگاه‌های کشور را به هم وصل کرده ایم و خطوط هوایی و ریلی هم (شرکت رجا) به آن وصل شده اند و از طریق کد ملی افراد می‌توانند مبتلایان را شناسایی و از پذیرش آن‌ها و خدمت دهی به آن‌ها خودداری کنند.

او با اشاره به اهمیت تست بیشتر و بیماریابی بیشتر گفت: بدینوسیله ما می‌توانیم افراد بیمار را در خانه نگهداریم و افراد سالم می‌توانند وارد جامعه شوند و فعالیتشان را انجام دهند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به تولید کیت رپیت توسط شرکت‌های دانش بنیان در کشور با هدایت و حمایت ستاد اجرایی امام (ره) گفت: شرکت‌های تولید داخل امروز روزانه ۱۰۰ هزار تست رپید و سریع دارند تولید می‌کنند و تست‌های پی سی آر را هم از ۲۲ هزار به ۴۰ هزار مورد روزانه رسانده ایم که بسیاز به ما در شناسایی و کنترل بیماران بدون علامت کمک می‌کند.

او با شاره به شروع و اجرای طرح محله محور هم گفت: یکی از برنامه‌های ما محافظت از افراد آسیب پذیر با قرنطینه معکوس است یعنی ما تلاش می‌کنیم شرایطی را به نحوی برای این افراد ایجاد کنیم که بیمار نشوند مثلا با تهیه مایحتاج ضروری آن‌ها و تحویل در منازلشان.
 
علیزاده معاون سازمان امور مالیاتی هم گفت: با توجه به شرایط موجود تصمیم گرفته شده که عملیات اجرایی وصول مالیات مستقیم تا بهمن‌ماه متوقف شود.

او با اشاره به فراه کردن نهایت تسهیلات برای اشخاص حقیقی و مؤدیان مالیاتی گفت: برای صدور یا تجدید پروانه‌های کسب‌و کار واحد‌های اقتصادی نیز اشخاص حقیقی، نیازی به اخذ گواهی پرداخت مالیاتی نخواهند داشت.

علیزاد ه با بیان این که اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده که هر سه ماه یک بار باید تسلیم شود، مقرر شد به مدت یک ماه برای سه ماهه سوم و چهارم امسال تمدید شود، گفت: در خصوص جرایم پرداخت نشده بدهی مالیاتی و عوارض که مهلتی برای آن در نظر گرفته شده بود، مقرر شد بخشودگی آن به شرط پرداخت همه آن تداوم یابد.

او با بیان این که مالیات بر درآمد از درآمد افراد اخذ می‌شود و اگر درآمدی نداشته باشد قاعدتا مالیاتی هم نخواهد داشت که بخواهند تقاضای بخشودگی کنند گفت: مالیات بر ارزش افزوده برای دوره سوم و چهارم سال ۹۹ به مدت یکماه تمدید شده و به ۱۵ بهمن و ۱۵ اردیبهشت موکول شده است.
 
<div id="video-display-embed-code_331160" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/804709/331160?width=400&height=300"></script></div>
 
<div id="video-display-embed-code_331164" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/804709/331164?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما