شناسهٔ خبر: 44058278 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اطلاعیه | رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در توییتر حساب کاربری ندارد

روابط عمومی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره توییت منتسب به رییس این شورا ضمن صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در توییتر حساب کاربری ندارد. جرم کیف قاپی از جرایمی است که شاکیان بسیاری دارد. در این بخش کارشناسان وکیل‌آنلاین نحوه نوشتن شکواییه کیف قاپی را توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - روابط عمومی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره توییت منتسب به حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری اطلاعیه‌ای صادر کرد.


ضمن آرزوی سلامتی برای مردم شریف ایران و عرض ادب و احترام خدمت اصحاب رسانه، چهره‌های سیاسی و گرامیانی که در خصوص انعکاس یا تحلیل توئیتی منتسب به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و امام جمعه موقت تهران، با مضمون انتخابات ۱۴۰۰ اهتمام داشته اند، به استحضار می‌رسانیم:

تنها پایگاه‌های مورد تأییدی که در فضای مجازی به انعکاس دیدگاه و بیانات حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری می‌پردازند، با نشانی: «ofoghha.ir» در اینستاگرام و در قالب سایت، مشغول فعالیت هستند و در دسترس مخاطبان  قرار دارند. بدیهی است که اخبار رسمی و نهادی هم در پایگاه‌های تعریف شده ارائه می‌شود. لازم به ذکر است وی تاکنون در فضای توئیتر هیچگونه فعالیتی نداشته و ندارند و انتساب حساب‌های کاربری، به هر نام و عنوان دیگری، جز آنچه که اطلاع رسانی شد، تکذیب می‌شود.

فارغ از قصد افرادی که با تصویر و نام ایشان حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده اند، برای اصلاح این رویه غیراخلاقی، از طریق پلیس فتا، پیگیری قانونی انجام خواهد شد.

اما در مورد محتوایی که به صورت گسترده منتشر شده و بازتاب پیدا کرده است، ضمن تجدید احترام به صاحبان نظرات موافق و مخالف و طعنه زنندگان و سرزنش کنندگان، با افتخار، متن اصلی بخش مرتبط از بیانات ایشان در کنگره (مجازی) سیزدهم اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در این جا آمده است؛ «... به نظر می‌رسد انتخابات ۱۴۰۰ زمینه‌ساز تشکیل دولت جوان حزب اللهی است که تعبیر رهبر عزیز و عالیقدرمان است. جامعه عطش دولت جوان حزب اللهی را دارد. تحقق این آرزو که در آینده انقلاب اسلامی خیلی پیشبرنده است، این انتخابات و این مقطع را دارای سهم و ارزش خاصی کرده است. مراقب کار‌های دشمن باشیم که در صدد است یک سری آشوب‌های پیش انتخاباتی را طراحی کند و از این منظر مطالعه فتنه ۸۸ ضروری است... »

در پایان، فعالان سیاسی و رسانه‌ای را به مطالعه و تحلیل عمیق‌تر تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص دولت جوان و حزب اللهی فرا می‌خوانیم، از این رو که برداشت‌های سطحی و اکتفا به ظاهر کلام موجب شد معظم له یک بار دیگر در دیدار مجازی با دانشجویان، به صورت مبسوط تری به این معنا بپردازند و لیکن برخی اصرار دارند نیاز واقعی جامعه به دولتی پای کار، آماده و با نشاط، به عنوان علاج مشکلات و نسخه عبور کشور از راه‌های دشوار را، از یک مطالبه عمومی و فراگیر، به تراز رقابت‌های جناحی تقلیل دهند. ما هم در کنار اقشار مختلف جامعه، به شکل گیری دولت جوان و حزب اللهی، منبعث از رأی و اراده ملت شریف امیدواریم و تحقق این امر را نزدیک و دستیافتنی می‌دانیم.

انتهای پیام/