به گزارش دیده بان ایران، خردادماه سال جاری بود که فوت یک زنِ آلونک نشین در کرمانشاه جنجال زیادی به پا کرد. آسیه پناهی بانوی 58 ساله کرمانشاهی که تا زمان حیاتش شاید اطرافیان و اقوامش تنها کسانی بودند که او را میشناختند، پس از مرگ دلخراشی که داشت نامش سرخط خبرها شد.
ماجرا از این قرار بود که ماموران اجرائیات شهرداری کرمانشاه 10 روز پیش برای قلع و قمع آلونکی که آسیه پناهی برای خودش و دختر و نوهاش ساخته بود، به محل زندگیش در شهرک فدک رفتند و هنگامی که میخواستند برای تخریب این آلونک اقدام کنند، با واکنش این زن مواجه شدند.
از همان ابتدا خبرهای ضد و نقیضی درباره نحوه مرگ آسیه پناهی منتشر شد. عدهای گفتند که ماموران اجراییات خانهاش را روی سرش ویران کردهاند، عدهای هم گفتند که زیر لودر اجراییات برای حفظ خانه اش جان داده، اما بعدها مشخص شد که متوفی حین انتقال به کمپ چشمه سفید جان خود را از دست داده که علت آن را هم بیماری قلبی عنوان کردند.
عنوانی که پزشکی قانونی هم در تیرماه آنرا تایید کرد و گفت: براساس آزمایشات انجام شده در پزشکی قانونی، علت فوت این زن را بیماری قلبی اعلام کرد. موضوعی که واکنش بسیاری از کاربران را به دنبال داشت.
اما پس از مرگ آسیه پناهی، روز گذشته موضوع مشابه ای در بندعباس اتفاق افتاد که باردیگر داغ مرگ آسیه پناهی را تازه کرد.
عصر روز پنج شنبه فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن ماموران شهرداری بندرعباس در حال تخریب خانه یک زن سرپرست خانوار هستند.
بر اساس بند 14 ماده 55 قانون شهرداریها، میتوان خانههایی از این دست را به دادگاه معرفی کرد تا به شهرداری حکم تخریب داده شود.
اما نکته ای که در بند آمده این است که خانه های امثال مرحوم آسیه پناهی نه محل تجمع معتادان بود و نه قدیمی، بلکه آلونک کوچکی بود که این زنان سرپرست خانوار برای خود دست و پا کرده اند تا فرزندانشان از آسیب در امان بمانند.
اینکه این همه مراکز عریض و طویل که از محل بیت المال وظیفه رسیدگی به دهک های ضعیف جامعه را دارند در این شرایط کجای ماجرا هستند، موضوعی است که قطعاً باید خودشان پاسخگوی آن باشند اما سوال اینجاست براستی آیا با املاک چندهزار متری نجومی بگیران هم این چنین بر روی سرشان آوار می شود و یا قانون فقط برای اقشار ضعیف جامعه نوشته شده است؟
منبع: دیده بان ایران
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام ∎