شناسهٔ خبر: 44029523 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

بهترین روش تغذیه در روز‌های آلوده

رکنا: مجید حاجی فرجی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص توصیه‌های تغذیه در روز‌های آلوده هوا گفت: هوای آلوده شامل ترکیبات اکسیدکننده و سمی هستند که متأسفانه به بدن وارد شده و سیستم بدن انسان واکنش‌های التهابی را در پاسخ به این ترکیبات از خود بروز می‌دهد به بیان دیگر سیستم بدن این ترکیبات را به عنوان رادیکال‌های آزاد می‌شناسد و به مقابله با آن می‌پردازد.

صاحب‌خبر -

آلودگی هوا  /به گزارش رکنا ، این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه آنتی اکسیدان‌ها سطح رادیکال‌های آزاد اکسید کننده را کاهش می‌دهند تا انسان بدن سالم‌تری داشته باشد اظهار کرد: سه ویتامین A یا همان بتاکاروتن‌ها که در سبزیجاتی با برگ زرد و قرمز به وفور یافت می‌شود؛ E در مغز دانه‌ها و دانه‌های روغنی و C در ترکیباتی مانند نارنگی، پرتقال و سبزیجات که به مقدار بسیار زیادی یافت می‌شود منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان‌های مهم هستند.

وی بیان کرد: در کنار این سه گروه عنصر سلنیوم و روی که در گوشت‌ها و غلات سبوس دار وجود دارند نیز از جمله آنتی اکسیدان‌های مهم برای مقابله با آلودگی هوا هستند در کنار این‌ها لبنیات به خصوص لبنیات کم چرب به صورت یک تا دو واحد در روز می‌تواند با سردرد، تهوع و سرگیجه ناشی از آلودگی هوا مقابله کرده.

فرجی عنوان کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت و به خصوص سیب، سبزیجاتی مانند کلم، گوجه فرنگی به خصوص سیر و پیاز در کاهش خطر رادیکال‌های آزاد و مقابله با ذرات معلق هوا کمک شایانی می‌کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0