شناسهٔ خبر: 43943135 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ساز ناکوک کرونا/۱۶

بزک دوزک کرونا در صحنه کنسرت خوانندگان مشهور / دوستی کووید ۱۹ و اهالی موسیقی با مجوز دولت

صدور مجوز برای برگزاری کنسرت خوانندگان مشهور، تصمیم غیرمنطقی مسئولانی است که ظاهرا توجهی به پیامد منفی چنین تجمعاتی در شیوع و گسترش بیماری کرونا ندارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی _ ستاد ملی مبارزه با کرونا در حالی محدودیت‌های ترددی و همچنین ممنوعیت مشاغل و فعالیت‌های مختلف در پایتخت را وضع کرده است که ظاهرا در برخی از گردهمایی‌ها و تجمعات خبری از شیوع بیماری کرونا نیست.

جدای از دورهمی‌هایی که افراد بدون هیچ گونه توجهی برگزار می‌کنند و مراسم و میهمانی‌هایی که بیخیال و بی دغدغه برگزار می‌شوند، تصمیم به برگزاری برخی مراسمات آن هم با مجوز دولتی قوز بالای قوز است و مسئولان هم چراغ خاموش از کنار آن عبور می‌کنند.

مجوز برگزاری کنسرت‌ها در تهران در شرایطی صادر شده است که پایتخت طی ماه‌های اخیر در وضعیت قرمز و هشدار قرار داشته و تعداد قربانیان بیماری کرونا در این کلانشهر با افزایش وحشتناک و نگران کننده‌ای روبرو بوده است و تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های این کلانشهر هم موضوعی نیست که به سادگی از کنار آن عبور کنیم.

صدور مجوز برگزاری کنسرت و تجمع برای برگزاری چنین گردهمایی‌هایی در حالی صورت می‌گیرد که در ایام برگزاری مراسم دهه اول محرم و سایر مناسبت‌های مذهبی، منتقدان بسیاری با انتشار پیام‌ها و پست‌های مختلف برگزاری چنین مراسماتی را عامل گسترش و افزایش شیوع و انتقال بیماری کرونا برشمردند.
 
بزک دوزک کرونا در صحنه کنسرت خوانندگان مشهور/دوستی کوید ۱۹ و خوانندگان با مجوز دولت

بسیاری از هیئت‌های مذهبی ساعت برگزاری مراسم را به کمترین و کوتاهترین زمان ممکن رساندند و البته بماند که بسیاری از محافل مذهبی نیز از برگزاری هر گونه مراسمی جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا خودداری کرده و هزینه برگزاری مراسم را به تهیه بسته‌های ارزاق برای نیازمندان و رفع گرفتاری مالی از این قبیل خانواده‌ها در شرایط فعلی اختصاص دادند.

سفره خالی مردم و تصمیمات متناقض ناتمام مسئولان!


عده‌ای می‌گویند که دلیل لغو نشدن برگزاری کنسرت‌ها در تهران این است که مجریان چنین برنامه‌هایی در شرایطی که کرونا برای مردم رقم زده است، به لحاظ مالی بسیار متضرر شده و این قبیل برنامه‌ها راهی برای جبران ضرر‌های مذکور است.

در پاسخ به چنین نگرشی باید گفت که اغلب مردم از سال گذشته با شیوع بیماری کرونا یا شغل خود را از دست داده‌اند و یا درآمد آن‌ها به حداقل رسیده و تقریبا می‌توان گفت با توجه به تورم حاکم در کشور دخل و خرج کسی با هم همخوانی ندارد و به نوعی بسیاری از مردم بدون هیچ نوع پشتوانه بیمه‌ای و مالی درگیر معضلات اقتصادی متعددی هستند.
 
عده‌ای می‌گویند که دلیل لغو نشدن برگزاری کنسرت‌ها در تهران این است که مجریان چنین برنامه‌هایی در شرایطی که کرونا برای مردم رقم زده است، به لحاظ مالی بسیار متضرر شده و این قبیل برنامه‌ها راهی برای جبران ضرر‌های مذکور است.
 

دستفروش‌ها یکی از اقشار ضعیف جامعه محسوب می‌شوند که مثل سایر گروه‌های محروم و فقیر با مشکلات فراوانی روبرو هستند و کمتر نهادی در شرایط فعلی به فکر کمک و تسهیل معیشت این افراد بوده است و ممنوعیت‌های ترددی و رفت و آمدی برای آن‌ها نیز وضع شده است، اما برگزاری کنسرت برای خوانندگانی که به طور نسبی از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند بلا مانع و آزاد است و از قضا تعداد موافقان چنین مراسماتی کم هم نیست.

کارگران نظافت منازل و افرادی که شغل و درآمد ثابت ندارند نیز جزو گروهی قرار دارند که هیچ گونه حمایتی را از نهاد‌های دولتی در شرایط فعلی دریافت نکرده‌اند و نیازمند یاری و مساعدت هر چه بیشتر مجموعه‌هایی، چون مراکز خیریه هستند.
 
بزک دوزک کرونا در صحنه کنسرت خوانندگان مشهور/دوستی کوید ۱۹ و خوانندگان با مجوز دولت

وجود چنین تناقضاتی در تصمیم‌گیری‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا شبهات فراوان و البته مضحک و تامل برانگیزی را ایجاد می‌کند که بهتر است مسئولان این ستاد با دقت نظر بیشتری به اتخاذ تصمیم اقدام کنند.

محمد اله یاری، مدیرکل دفتر موسیقی و معاونت هنری وزارت ارشاد ساعت پر رونق برگزاری کنسرت‌ها پیش از شیوع بیماری کرونا را ساعت ۱۸ عصر تا ۲۳ شب برشمرده و گفته است: کنسرت گذاران و مجریان کنسرت‌ها با وجود محدودیت زمانی، برنامه برگزاری کنسرت‌ها را تا پیش از ساعت ۱۸ و با اعمال پروتکل‌های بهداشتی تنظیم می‌کنند و البته اشاره‌ای به نحوه برگزاری کنسرت‌های فوق نکرده است.

ایده برگزاری کنسرت‌های آنلاین با موفقیت چندانی همراه نبود و البته تا کنون هیچ گونه آمار شفافی هم از درآمد خوانندگان و مجریان این برنامه‌ها ارائه نشده است و حالا در ادامه مسیر، حرف از کنسرت‌هایی است که با تجمع چند صد نفر برگزار خواهد شد و سلامتی جان چند هموطن دیگر بازیچه مجریان این برنامه‌ها می‌شود.

خواننده‌ها کرونا نمی‌گیرند!

طنازی طنزپردازان فضای مجازی پس ار تعیین محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مشاغل مختلف و تردد مردم درباره این موضوع، خارج از وجهه طنز رنگ واقعیت دارد و گفته آن‌ها که ظاهرا ویروس کرونا از ساعت ۱۸ عصر به بعد به گرفتن قربانی و آلوده کردن مردم دست می‌زند، اگر چه خنده‌دار است، اما تامل بیشتر و تدبیر صحیح مسئولان را جهت گذر از این شرایط سخت می‌طلبد.
 
برگزاری کنسرت‌ها به گفته محمدحسین توتونچیان مدیر سایت ایران کنسرت پس از ماه صفر با افزایش قیمت ۳۱ درصدی بلیت‌ها همراه بوده است و اغلب مردم در شرایط فعلی با مشکلات متعدد مالی روبرو هستند توجیه منطقی ندارد و تنها حمایت از هنرمندنما‌هایی است که هیچ ارزش و بهایی برای جان مردم قائل نیستند.

در حال حاضر بیشتر شهر‌های کشور و از جمله تهران با وضعیت قرمز کرونا روبرو بوده و جان انسان‌های زیادی با شیوع بیماری در خطر است و رنج و خستگی کادر درمان و فوت قابل توجه تعدادی از پزشکان و پرستاران مبارز این راه پر خطر موضوعی نیست که بتوان به سادگی از آن عبور کرد.

برگزاری کنسرت‌ها به گفته محمدحسین توتونچیان مدیر سایت ایران کنسرت پس از ماه صفر با افزایش قیمت ۳۱ درصدی بلیت‌ها همراه بوده است و اغلب مردم در شرایط فعلی با مشکلات متعدد مالی روبرو هستند توجیه منطقی ندارد و تنها حمایت از هنرمندنما‌هایی است که هیچ ارزش و بهایی برای جان مردم قائل نیستند.

جمله معروف "معتادا نمیگیرند" را که به خاطر دارید؛ به نظر می‌رسد باور مجریان برگزاری کنسرت‌ها نیز چنین تفکری باشد و البته اینکه سرنوشت جان و سلامت مردمی که در این مراسم‌ها حضور پیدا می‌کنند چه می‌شود، همچنان نامعلوم و مجهول است.

مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا بهتر است در تصمیم‌گیری‌های این چنینی بیش از پیش سلامت و حفظ جان مردم و رفع خستگی کادر درمان را مدنظر قرار بدهند تا پایان این بیماری منحوس را در کنار سایر عزیزانمان جشن بگیریم.

جان انسان‌ها به برگ‌های پاییزی که بر زمین می‌افتد شبیه شده است و یکی یکی قربانی کرونا که نه، قربانی بی‌تدبیری مسئولانی می‌شود که رفتار متناقض و غلط آن‌ها لحظه به لحظه به آمار قربانیان اضافه می‌کند.

نظر شما