شناسهٔ خبر: 43899332 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

درخواست دموکرات‌ها از جمهوری‌خواهان برای پایان دادن به جنجال انتخاباتی

فارس

سران ارشد حزب دموکرات در کنگره آمریکا از جمهوری‌خواهان خواستند پیروزی «جو بایدن» در انتخابات را بپذیرند تا کنگره بتواند بر روی تصویب بسته جدید کمکی ویروس کرونا تمرکز کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، «نانسی پلوسی» و «چاک شومر» از سران حزب جمهوری‌خواه خواستند نتیجه انتخابات را بپذیرند تا کنگره بتواند بر روی تصویب بسته جدید کمکی ویروس کرونا تمرکز کند.

آن‌ها گفتند امتناع جمهوری‌خواهان از پذیرش پیروزی «جو بایدن»، برگزاری جلسه در این خصوص را با مانع مواجه کرده است.

به نوشته نشریه «واشنگتن نیوزدِی»، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: آن‌ها وسط یک سیرک مضحک قرار دارند و از پذیرش واقعیت سر باز می‌زنند. این سیرک را متوقف کنید و کاری را انجام دهید که برای مردم آمریکا واقعاً اهمیت دارد، سلامتی و امنیت اقتصادی آن‌ها.

«چاک شومر»، رهبر دموکرات‌های سنا هم جمهوری‌خواهان کنگره را به تسلیم در مقابل دونالد ترامپ که از پذیرش شکست در انتخابات سر باز زده و اتهاماتی درباره تقلب در انتخابات را مطرح کرده، متهم کرد.

بیشتر بخوانید:

رسانه‌های آمریکایی: بایدن در آریزونا پیروز شده است

«کامِلا هریس» معاون اول جو بایدن کیست؟ +عکس و فیلم

دستور دادگاه پنسیلوانیا برای توقف شمارش برخی آرای پستی

وی گفت: جمهوری‌خواهان سنا انکار واقعیت را متوقف کنید. از نشان دادن تردید در روند دموکراتیک ما به عمد و بدون پروا دست بکشید و بر کرونا تمرکز کنید.

ماه‌هاست که مذاکرات میان مقامات کاخ سفید و دموکرات‌ها درباره بسته جدید کمکی در ارتباط با همه‌گیری کرونا به بن‌بست خورده است. مجلس نمایندگان بسته سه تریلیون دلاری را در ماه مه تصویب کرد اما سنای تحت کنترل جمهوری‌خواهان آن را نپذیرفت. بعد از آن مجلس با تجدیدنظر این بودجه را به دو تریلیون دلار رساند اما جمهوری‌خواهان می‌گویند می‌خواهند آن را به حدود ۵۰۰ میلیارد دلار برسانند.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد و طبق برآورد رسانه‌های آمریکایی و اعلام بایدن، او پیروز انتخابات شده است. این در حالی است که تیم دونالد ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده و شکایت‌هایی را در چند ایالت علیه آنچه به گفته آنها تخلف‌ها و تقلب‌های انتخاباتی است مطرح و تهدید کرده تعیین تکلیف انتخابات را به دیوان عالی آمریکا می‌کشاند.

نظر شما