شناسهٔ خبر: 4386511 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اردبیلی‌ها رایگان بازی شهرداری با فولاد را تماشا می‌کنند

تماشاگران اردبیلی می‌توانند حساس‌ترین بازی دور برگشت لیگ آزادگان را که بین تیم‌های شهرداری اردبیل و فولاد نوین اهواز برگزار می‌شود به صورت رایگان تماشا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این بازی که عصر امروز از ساعت 16 در ورزشگاه تختی اردبیل برگزار می‌شود، براساس اعلام سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل برای دیدن عموم علاقه‌مندان رایگان است و با حمایت تماشاگران تیم شهرداری 27 امتیازی رده سومی گروه اول لیگ آزادگان امروز مصمم است تا در یک عصر بهاری با کسب هر سه امتیاز مجموع امتیازات خود را به 30 برساند تا حتی به رده دوم گروه اول لیگ آزادگان نیز امیدوار باشد.

در حالی همه از حساس بودن این بازی بین مدعیان اصلی گروه «الف» آزادگان سخن به میان می‌آورند که تیم شهرداری اردبیل که در نیم‌فصل حال و روز خوشی نداشت در هشت بازی اخیر با کسب 17 امتیاز خود را در قواره رده‌های بالا و حتی مدعی صعود به لیگ برتر قرار داد که نتیجه امروز و برد شیرین داخل خانه این تیم می‌تواند امیدواری‌ها را بیش از گذشته پررنگ کند.

سازمان فرهنگی ورزشی از همه تماشاگران و هواداران خونگرم و پرشور اردبیل خواست تا عصر امروز با حرکت متحد تیم شهرداری را مورد حمایت قرار دهند تا در این بازی نفس‌گیر که کسب هر سه امتیاز آن نیاز ضروری تیم شهرداری است به دست آید.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این بازی که از هفته 19 لیگ دسته یک کشور آزادگان به میزبانی اردبیل برگزار می‌شود فضایی را فراهم کرده است تا دو تیم قرمزپوش اردبیلی و خوزستانی رقابت حساس و نزدیکی را با هم داشته باشند تا شانس خود را برای رسیدن به لیگ برتر و پلی‌آف نشان دهند.

انتهای پیام/62004/ز20