به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پارلمان پاکستان امروز درخواست عربستان برای کمک نظامی به این کشور به منظور حمله به یمن را بررسی میکند.
خبرگزاری «رویترز» گزارش داد که عربستان از پاکستان خواسته است که برای حمله به یمن به ریاض کمک نظامی کند، از این روی پارلمان اسلام آباد امروز این درخواست را بررسی میکند.
این درخواست در حالی بررسی میشود که عربستان با این درخواست، «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان را رو در روی افکار عمومی این کشور قرار میدهد که از جنگ خسته شده اند.
شریف بارها تکرار کرده است که با هر تهدیدی مقابله خواهد کرد که قصد داشته باشد عربستان را به خطر بیندازد.
«عارف رفیق» که یکی از پژوهشگران در مرکز خاورمیانه واشنگتن است، تأکید کرد که «آنها [مقامات پاکستان] امیدوارند که کمترین حد انتظارات عربستان رابرآورده کند».
وی با بیان این مطلب افزود: «بعید است که آنها [مقامات پاکستان] بخشی از اقدامات جدی در یمن باشند و شاید مرزهای [عربستان] را تقویت کنند».
این در حالی است که شریف خود را مدیون عربستان میداند؛ زیرا ریاض سال گذشته 1.5 میلیارد دلار به اسلامم آباد کمک کرد.
رویترز در پایان تأکید کرد، اما در صورتی که پاکستان به ائتلافی بپیوندد که عربستان عهدهدار رهبری آن است، احتمالا درگیری مذهبی در داخل این کشور به وجود خواهد آمد؛ به گونهای که حملات علیه شیعیان در پاکستان افزایش یافته است و این مسئله سبب خواهد شد که ثبات پاکستان به خطر بیفتد. از این روی افکار عمومی پاکستان تا حد زیادی با هر گونه مداخله که عربستان عهدهدار هدایت آن باشد، مخالف است.
سفیر عربستان در آمریکا بامداد پنجشنبه (6 فروردین) از آغاز عملیات «توفان قاطع» برای تجاوز نظامی به یمن خبر داد و اعلام کرد که این عملیات بامداد پنجشنبه ساعت 24 به وقت عربستان سعودی با دستور ملک سلمان شاه این کشور آغاز شده است.
10 کشور در این تجاوز نظامی مشارکت دارند که شامل اعضای شورای همکاری خلیج فارس به جز کشور عمان، به علاوه ترکیه، اردن، مصر و سودان است.
انتهای پیام/م
∎