شناسهٔ خبر: 43794916 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

آموزش گام به گام پاستای آلفرودی جذاب در کمترین زمان

از بین تمام انواع پاستا که در سرتاسر دنیا تهیه می شود “پاستا پنه” با سس آلفردو بسیار محبوب می باشد و طرز تهیه این پاستای ایتالیایی بسیار ساده می باشد.

صاحب‌خبر -

پاستا یکی خوشمزه ترین غذاهایی که می توان برای ناهار و شام تهیه کرد بدون شک پاستا پنه مرغ با سس آفردو است چون علاوه بر این که این پاستا بسیار خوشمزه می باشد خیلی راحت و سریع نیز آماده می شود و اگر نکاتی که در این دستور تهیه گفته می شود را به خوبی رعایت کنید حتما می توانید به راحتی این غذای ایتالیایی را تهیه کنید.

 

مواد لازم پاستا پنه :

مواد اولیه مقدار

 
پاستا پنه  نصف بسته
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
قارچ 5 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 100 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آویشن ، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق
روغن به مقدار لازم

 دستور تهیه پاستا پنه با سس آلفردو:

 

مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه)

  • پیاز موجود را به صورت خلالی خرد کنید و کنار بگذارید.
  • دو حبه سیر را به خوبی خرد کنید.
  • قارچ های موجود را به صورت ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.
  • سینه مرغ را به صورت خلالی خرد کنید .

مرحله دوم

ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه ای مناسب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و پیاز خرد شده است را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.وقتی پیاز ها کمی طلایی شد ، سیر را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم.

 

مرحله سوم

در این مرحله ابتدا مقداری حرارت را زیاد می کنیم و سپس قارچ های خرد شده را اضافه میکنیم و مقداری تفت می دهیم تا رنگ آنها تغییر کند.

 

مرحله چهارم

بعد از اینکه قارچ ها به خوبی تفت داده شد حرارت را کم میکنیم و سینه مرغ خرد شده را اضافه می کنیم تا مرغ مغز پخت شود و سپس کمی نمک، فلفل سیاه و آویش را اضافه میکنیم تا مرغ طعم دار شود و وقتی سینه مرغ به خوبی مغز پخت شد شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید. 

 

مرحله پنجم ( آماده سازی سس آلفردو)

ظرف مناسبی به مانند تصویر زیر انتخاب کنید و روی شعله قرار دهید و سپس کره را اضافه کنید و وقتی ذوب شد، آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

 

سپس شیر را کم کم و در چند مرحله اضافه میکنیم و در هر مرحله به خوبی هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود و سپس مقداری آویشن، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم ( حدود 5 دقیقه) و سپس خامه را اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم و در آخر پنیر پارمزان را اضافه میکنیم و تا زمانی که سس به غلظت مناسب نرسیده به هم زدن ادامه می دهیم.

 

مرحله ششم ( آماده سازی پاستا پنه)

ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقدار کمی نمک و روغن را اضافه کنید و سپس پاستا ها را درون قابلمه ریخته و حدود 10 دقیقه بعد پاستا آماده می شود و باید آبکش شوند.

 

مرحله هفتم

تابه مواد اولیه(قارچ و...) که در مرحله چهار کنار گذاشته بودیم را برداشته و دوباره روی شعله قرار می دهیم و پنه ها را به آن اضافه می کنیم و مقدار مخلوط می کنیم.

 

سپس سس آلفردو را اضافه کنید و به خوبی آنها را مخلوط کنید تا به خرد پنه ها برود و سپس آماده سرو می باشد.

 

منبع:نمناک

نظر شما