شناسهٔ خبر: 4366613 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بهره مندی بیش از هفت میلیون نفر از خدمات نوروزی سازمان جوانان هلال احمر

تهران - ایرنا - رییس سازمان جوانان هلال احمر گفت، هفت میلیون و 570 هزار نفر طی ایام نوروز از خدمات پایگاه های ثابت و سیار این سازمان بهره مند شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، وحید قبادی دانا روز یکشنبه در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد جمعیت هلال احمر در نوروز 94، به تشریح عملکرد سازمان جوانان از 27 اسفند سال 1393 تا 15 فروردین سال جاری پرداخت.

وی گفت: 20 هزار نفر از اعضای سازمان داوطلبان در اسفند ماه، دو دوره آموزشی را برای ارائه پیام های سلامتی به مردم فرا گرفتند و در طول ایام تعطیلات نوروزی این پیام ها را به مردم ارائه کردند.

قبادی دانا با اشاره به برپایی خیمه های نماز برای مسافرانی که دسترسی به مسجد نداشتند، افزود: 422 هزار نفر در طول این مدت در این چادرها نماز خواندند.

وی همچنین درباره ایجاد فضای دوستدار کودک در کنار پایگاه های این سازمان گفت: 493 هزار کودک در این مکان ها حضور یافتند.

قبادی دانا با اشاره به خسارت سالانه ۷ تا ۸ میلیارد تومانی تصادفات گفت: بسیج اطلاع رسانی کاهش تصادفات با مشارکت یک میلیون جوان از ۲۴ اسفند سال 1393 آغاز به کار کرد که در طول سال نیز این فعالیت ادامه می یابد.

وی با بیان اینکه ۲۰ هزار جوان برای شرکت در طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی آموزش دیدند، تصریح کرد: یکهزار و ۵۷ پست ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در این طرح در مبادی ورودی شهرها و جاده ها مستقر بودند و مجموعا ۵۴ هزار نفر روز به ارائه خدمات به مسافران پرداختند.

اجتمام ** 3377 ** 1071