شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) - حملات عربستان سعودی به یمن در یازدهمین روز همچنان ادامه دارد.بامداد پنجشنبه ششم فروردین سفیر عربستان در آمریکا از آغاز عملیات «طوفان قاطع» برای تجاوز نظامی به حریم یمن خبر داد و اعلام کرد که این عملیات بامداد پنجشنبه ساعت 24 به وقت عربستان سعودی با دستور ملک سلمان شاه این کشور آغاز شده است.
عربستان سعودی به بهانه حمایت از عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری یمن و ادعای حمایت از مردم در مقابل کسانی که آن ها را کودتاچیان توصیف کرد، از پنجشنبه گذشته دست به تجاوز نظامی به یمن زد اما حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز چهارشنبه صنعا نشان داد که هیچیک از ادعاهای عربستان صحت ندارد و این کشور به دلیل اینکه نفوذ خود را در یمن از دست داده است، سعی می کند یمن را به آتش و آشوب بکشاند.
10 کشور در این تجاوز نظامی مشارکت دارند که شامل اعضای شورای همکاری خلیج فارس به جز کشور عمان، به علاوه ترکیه، اردن، مصر و سودان است.
در پی تجاوز هواپیماهای سعودی و هم پیمانانش به خاک یمن، شمار زیادی از غیر نظامیان از جمله زنان و کودکان جان باختند.
به گزارش شفقنا از منابع مختلف خبری آخرین وجدیدترین خبرهای حمله عربستان سعودی وحامیان این کشور به یمن درپی می آید:
ورود نیروهای ویژه سعودی به یمن / جنگ زمینی با حوثی ها در تنگه باب المندب
وی ادامه داد: نیروهای ویژه به حامیان مسلح عبدربه منصور هادی رئیس جمهور یمن در بندر عدن سلاح و دستگاه های ارتباطی کمک کرده اند.
نیروهای ویژه عربستان سعودی وارد عملیات نظامی در خاک یمن شدند.
یک مشاور سعودی به خبرگزاری فرانسه گفت که عربستان سعودی نیروهای ویژه نظامی را برای عملیات علیه حوثی ها به کار گرفته است.
برپایه این گزارش، نیروهای ویژه سعودی با ورود به خاک یمن، در درگیری ها و جنگ زمینی با حوثی ها مشارکت می کنند.
وی افزود: ارتش و نیروهای ویژه در نیروی دریایی آمریکا عملیات مشخص و معین را انجام می دهند. این نیروهای ویژه در جزیره میون با شورشیان درگیر شده است.
منظور این منبع سعودی از شورشیان، حوثی هاست.
هم اکنون حوثی ها در کنار نظامیان حامی علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن در حال جنگ زمینی با حامیان مسلح عبدربه منصور هادی رئیس جمهور یمن هستند.
این منبع سعودی درباره اینکه آیا قبل از این هم این نیروهای ویژه عملیات هایی را در یمن انجام داده اند یا خیر صحبتی به میان نیاورد.
وی ادامه داد: نیروهای ویژه به حامیان مسلح عبدربه منصور هادی رئیس جمهور یمن در بندر عدن سلاح و دستگاه های ارتباطی کمک کرده اند.
این منبع سعودی که خواسته نامش فاش نشود افزود: ارتش و نیروهای دریایی در عملیات علیه شورشیان که جزیره میون در تنگه هرمز را اشغال کرده بودند مشاکرت کردند.
بخش زیادی از تجارت جهانی از طریق عبور از تنگه باب المندب انجام می شود.
روز جمعه هم ائتلاف سعودی اعلام کرد حملات هوایی را به این جزیره انجام داده و در نتیجه تجهیزات نظامی و موشک ها را نابود کرد. به گفته این ائتلاف این تجهیزات و موشک ها تهدیدی برای امنیت حمل و نقل دریایی به شمار می روند.
این مشاور سعودی اضافه کرد: نیروهای ویژه، جزیره را محاصره کردند. عملیات برای نابودی باقی ماندگان از حوثی ها ادامه دارد.
عادل الجبیر سفیر عربستان سعودی در واشنگتن روز پنجشنبه گفته بود که مسئله استقرار نیروهای زمینی مطرح است اما تصمیم گیری در این باره به نسبت شرایط و نیازها انجام می شود.
او همچنین گفته بود که عربستان سعودی نیروهای "رسمی" در یمن ندارد.
رئیس مجلس پاکستان: قصد مداخله نظامی در یمن را نداریم
رئیس مجلس ملی پاکستان گفت: روز دوشنبه در جلسه مشترک مجلس و سنای پاکستان مسائل کشور یمن مورد بررسی قرار میگیرد و پاکستان قصد مداخله در هیچ طرف این جنگ را ندارد و نمیخواهد دراین بحران ورود پیدا کند و خواهان برقراری آرامش در یمن است.
سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان شب گذشته در تماس تلفنی با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خشنودی از تفاهمات حاصل از مذاکرات هسته ای 1+5 ابراز امیدواری کرد با لغو تحریمها از همه ظرفیت کشور دوست ایران در جهت رشد و شکوفایی منطقه در دنیای اسلام استفاده شود.
رئیس مجلس ملی پاکستان در ادامه گفت: روز دوشنبه در جلسه مشترک مجلس و سنای پاکستان مسائل کشور یمن مورد بررسی قرار میگیرد و پاکستان قصد مداخله در هیچ طرف این جنگ را ندارد و نمیخواهد دراین بحران ورود پیدا کند و خواهان برقراری آرامش در یمن در جهت منافع جهان اسلام است.
لاریجانی در ادامه این گفتگو با اشاره به روابط خوب دو کشور ایران و پاکستان از مواضع مثبت و خیر خواهانه دولت دوست، پاکستان در موضوع هسته ای و توافقهای اخیر در لوزان تشکر کرد و گفت: این گونه توافقها در جهت ثبات منطقه ای و اتحاد بین مسلمانان بکار گرفته خواهد شد و ایران آمادگی توسعه روابط اقتصادی با پاکستان را دارد.
وی ضمن ابزار تأسف از تجاوز نظامی به یمن که منجر به کشته و مجروح شدن مسلمان این کشور و انهدام زیر ساخت های یمن شده است افزود: چنین تجاوز نظامی با هر هدفی که انجام شده باشد، ضربه به بنیه امت اسلامی است و نفع آن را رژیم صهیونیستی و قدرت های بزرگ میبرند و کشورهای متجاوز باید پاسخ دهند که با چه انگیزه ای امکانات خود را در جهت ضربه به یک کشور اسلامی بکار میگیرند.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم یمن، مردم رشیدی هستند که در طول تاریخ نشان دادند متجاوزین خارجی را زمین گیر و پشیمان میکنند.
وی افزود: دولت های متجاوز باید از تجاوز شوروی سابق و بعدها آمریکا و ناتو به افغانستان پند بگیرند مگر آن قدرتها توانستند در مقابل مردم افغانستان انجام دهند.
لاریجانی ضمن تقدیر از مواضع رئیس مجلس ملی پاکستان در خصوص عدم مداخله نظامی در جنگ ضد اسلامی یمن خاطر نشان کرد: ایران با هرگونه مداخله ارتش کشورهای منطقه از جمله پاکستان مخالف است و آنرا به زیان ملت مسلمان پاکستان می داند و موضع ایران، حل مسئله یمن از طریق گفتگو های ملی داخلی طرفین است وهرگونه مداخله ای میتواند موضوع را پیچیده تر کند.
اختلاف عربستان و امارات درباره یمن
منابع رسانهای خبر دادهاند که امارات با عربستان درباره علی عبدالله صالح و فرزندش در تحولات یمن دارای اختلاف هستند.
منابع رسانهای گزارش دادهاند که امرات متحده عربی با عربستان درباره حذف علی عبدالله صالح و فرزندش احمد از تحولات یمن اختلاف نظر دارند.
احمد پسر عبدالله صالح که تا قبل از حمله عربستان به یمن سفیر صنعا در ابوظبی بود مورد حمایت دولت امارات است ولی عربستان به شدت از این مسئله ناخرسند است و علاقه ندارد تا امارات خارج از قواعد مدنظر ریاض در یمن ایفای نقش کند.
براساس گزارشها، علی عبدالله صالح از طریق پسرش در امارات یک شب قبل از حمله از قصد عربستان اطلاع یافت و منزل خود را ترک کرد تا قربانی این حملات نشود؛ سعودیها امارات را مسئول این کار می دانند و آنها را متهم به خیانت میکنند.
احمد پسر عبدالله صالح هفته گذشته سه روز پس از آغاز عملیات عربستان از سمتش به عنوان سفیر در صنعا کنار گذاشت شد.
همچنین امارات و عربستان به شدت از مصر به دلیل مشارکت نکردن در حمله به یمن و اکتفا کردن به حمایت لفظی خشمگین هستند و آنها از قاهره انتظار داشتند که حضوری فعالتر در یمن در نبرد علیه انقلابیون این کشور داشته باشد.
اتباع 10 کشور دنیا از یمن خارج شدند
امور خارجه چین از خارج کردن اتباع 10 کشور دنیا از یمن توسط ناوگان نیروی دریایی این کشور خبر داد.
وزارت امور خارجه چین با صدور بیانیه ای اعلام کرد این کشور با اعزام ناو جنگی «لین یی» به بندر عدن، 225 تن از اتباع 10 کشور دنیا را از یمن خارج کرده است.
ملیت این اتباع از کشورهای پاکستان، اتیوپی، سنگاپور، ایتالیا، آلمان، لهستان، ایرلند، بریتانیا، کانادا و یمن بیان شده است.
خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) گزارش داد، همزمان با حملات هوایی عربستان به یمن و وخامت اوضاع داخلی آن کشور، این افراد از یمن خارج و به جیبوتی منتقل شدند.
در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است: خارج کردن شهروندان خارجی از یمن، اهمیت بسیاری برای چین داشت. پس از انجام هماهنگی های لازم بین سفارت و کنسولگری های چین در یمن و جیبوتی، این افراد به سلامت از یمن خارج شدند.
چین با اعزام یک ناوگان جنگی به سواحل یمن، موفق شده بود 571 تبعه خود را به سلامت از آن کشور بحران زده خارج کند.
«هوا چون اینگ» یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری گفت: اقدام دولت چین برای خروج اتباع خارجی حاضر در یمن، براساس انگیزه های بشردوستانه و به درخواست کشورهای این اتباع صورت گرفت.
وی اعلام کرده بود: پکن به شدت نگران وضعی است که هم اکنون در یمن در حال شکل گیری است و همچنان در حال بدتر شدن است.
اینگ، با اشاره به حمله هوایی برخی کشورها از جمله عربستان سعودی به صنعا پایتخت یمن گفت: چین نگران وخامت اوضاع اخیر یمن بوده و امیدواراست طرف ها با گفت وگوی سیاسی اختلافات را حل کنند تا شرایط عادی هر چه سریعتر به منطقه بازگردد.
یمن به پنج دلیل ویتنام عربستان خواهد شد
پایگاه خبری اخبارالساعه امارات روز یکشنبه در گزارشی نوشت که اگر عربستان بخواهد در یمن دخالت نظامی کند، به سرنوشت آمریکا در ویتنام دچار خواهد شد.
این پایگاه خبری به بررسی علل شکست نظامی آمریکا در ویتنام و نیز شکست عملیات نظامی مصر در یمن در دهه 60 پرداخت و افزود: تشابه زیادی بین این دو عملیات با حمله نظامی همپیمانان عربستان به یمن وجود دارد که آنها را در 'باتلاق یمن' گرفتار خواهد کرد.
اخبار الساعه در بیان این شرایط اضافه کرد: کوهستانی بودن اکثر مناطق، عقاید راسخ و مستحکم، نظام گسترده قبیله ای، سلاح های فراوان در دست مردم و جنگ های دار و دسته ای و نامنظم، دلایلی هستند که هر کشوری را با هر ارتشی برای مدت ها درگیر جنگی طولانی در یمن خواهد کرد.
بیابان ها و کوهستان هایی که از غرب تا شرق یمن و از دریای سرخ تا صحرای ربع الخالی کشیده شده، هرگونه عملیات نظامی در این کشور را با شکست مواجه خواهد کرد.
این پایگاه خبری با مشابه دانستند طبیعت کوهستانی افغانستان با یمن نوشت: بیش از 80 درصد سرزمین افغانستان کوهستانی است، این عامل در کنار بعد عقیدتی مردم، این کشور را به مقبره امپراتوری ها تبدیل کرد، تا جاییکه تاکنون امپراتوری های انگلیس و شوروی سابق در این کشور، شکست را تجربه کرده اند.
این گزارش افزود: جنبش مردمی انصارالله نیز از همین طبیعت عقایدی برخوردار هستند، آنها خود را سربازان دینی می دانند که به آنها امر شده از خداوند اطاعت کنند و این پایه اعتقادی، آنها را سرسخت در رسیدن به خواسته های خود کرده است.
برهمین اساس است که حملات هوایی تنها برای سرکوب آنها کافی نیست، بلکه گروهی را می خواهد تا با عقاید مشابه با نیروی اعتقادی آنها، با یمنیها مقابله نماید.
این پایگاه خبری اماراتی افزود: به همین دلیل است که عبدالله النفیسی استاد علوم سیاسی دانشگاه کویت در گفت وگوی اخیر خود با شبکه خبری الجزیره قطر خواستار مسلح کردن و ارسال پول برای 'حزب اصلاح یمن' شد، چرا که آنها بیش از 40 هزار نیروی جنگی با همان اعتقادات حوثی ها دارند که اگر مسلح شوند، می توانند عملیات 'طوفان قاطعیت' را بدون ورود در عملیات زمینی با موفقیت روبرو کند.
النفیسی گفته بود که عملیات طوفان قاطعیت هرگز بدون عملیات زمینی موفق نخواهد بود و بهترین راهکار استفاده از نیروهای قبیله ای و گروه اصلاح یمن است .
به نوشته اخبارالساعه، بیش از 85 درصد از جمعیت 25 میلیونی یمن را مردمی تشکیل می دهند که بصورت قبیله ای زندگی می کنند و طبق نظر کارشناسان 200 یا حتی بیش از 400 قبیله در یمن وجود دارد که این امر باعث شده، دولت این کشور حتی در برخورد با شهروندان بطور مستقیم وارد عمل نشود، بلکه همه امور را از طریق شیوخ این قبایل پیگیری نماید و این بر اهمیت نقش کلیدی شیوخ قبایل در صحنه سیاسی یمن تاکید دارد.
اخبار الساعه افزود: علاوه بر این، هر قبیله ای نیز دارای شاخه هایی است که گاهی ممکن است در یک قبیله یک شاخه با حوثی ها، یک شاخه طرفدار عملیات طوفان قاطعیت و یک شاخه نیز با علی عبدالله صالح باشند و این کار را بسیار مشکل می کند.
این گزارش افزود: از هر یکصد یمنی 61 نفر دارای سلاح گرم هستند و دولت نیز تاکنون در جمع آوری این سلاح ها ناموفق بوده است. سلاح در عرف قبیله ای یمن به معنی تامین امنیت، دفاع از خود، دفاع از خاک و آبرو محسوب می شود.
این پایگاه خبری در ادامه نوشت: کارشناسان معتقدند که حوثی ها ترجیح می دهند وارد جنگ زمینی با عربستان شوند تا جنگ هوایی، تا بتوانند به روش جنگ ویتنام، یمن را باتلاق عربستان و گروههای همپیمان آن نمایند و بدیهی است که کشورهای حاضر در عملیات طوفان قاطعیت هم خیلی خوب از عواقب جنگ زمینی آگاهی دارند.
عربستان سعودی با کمک متحدان عربی اش از 10 روز پیش تاکنون حملات هوایی علیه کشور یمن را آغاز کرده که در این حملات صدها غیرنظامی یمنی کشته شده اند.
عربستان با حمله به یمن دست به یک ماجراجویی خطرناکی زده که با ادامه آن در دام جنگ فرسایشی اسیر خواهد شد، جنگی طولانی مدت که عربستان نام این تجاوز را طوفان قاطعیت گذاشته و با چراغ سبز آمریکا آغاز شده، اما معلوم نیست که واشنگتن تا پایان کار با سعودیها بماند.
يمن: ويتنام عربستان سعودي
توماس موشن در خصوص حمله عربستان سعودی به یمن در فارین پالیسی گزارشی منتشر کرده است که مشروح ترجمه روزنامه اعتماد را در زیر می خوانید.
در مواجهه با مردم مبارزي كه براي دفاع از خانه و خانواده خود مي جنگند، همان گونه كه در ويت كانگ ويتنام رخ داد، عربستان سعودي خود را در يك باتلاق يمن پيدا خواهد كرد. هنوز شش سال از آخرين تحقير نظامي عربستان سعودي در برابر جنگجويان حوثي در يمن نگذشته، كه خاندان سعودي، دست به اقدامي در يمن زده كه به احتمال بسيار به ويتنام عربستان تبديل خواهد شد.
در سال ٢٠٠٩، بي كفايتي ارتش عربستان هنگامي كه در امتداد مرز عربستان - يمن، يك حمله بزرگ به حوثي ها را انجام داد، اثبات شد، زماني كه يك تكه بزرگ از خاك عربستان توسط مبارزان مسلح حوثي به آرامي تصرف شد، آخرين باري كه ارتش پان عرب سعي كرد با حمله به يمن اين كشور را اشغال كند، اوايل دهه ١٩٦٠ بود زماني كه مصر به رهبري جمال عبدالناصر با
پا پس كشيدن و عقب راندن بيش از ٥٠ هزار سرباز خود اعتراف كرد، اين جنگ ويتنام مصر بود. مشكل در يمن، جنگ شيعه و سني يا ايران در مقابل عربستان سعودي نيست. حتي مشكل دولت اوباما نيست كه در برابر خاندان سلطنتي عربستان كناره گيري كرده و مانع راه اندازي اين حادثه ناگوار بد نمي شود.
مشكل در يمن، درگيري قبيله اي است كه قرن ها ادامه دارد و تنها راه حل آن، يك فرآيند طولاني خسته كننده مذاكره است. آخرين بار در سال ١٩٩٠، يك قرارداد صلح كه به زحمت به دست آمد، منجر به وحدت يمن شد. اين قرارداد صلح بيش از دو دهه برقرار بود، تا آنكه يك گروه زره پوش از جنگجويان استقلال كه خود را جبهه آزادي خلق اريتره مي ناميد، جنگ را آغاز كرد.
حالاسعودي ها در يك عمل متكبرانه تقريبا پارانويا، اين جنگ را عليه مردم يمن راه انداخته اند تا ظاهرا بر اين ترس كه توسط گروه هاي شيعي نزديك ايران احاطه مي شوند، غلبه كنند. حداقل اين چيزي است كه سر صحبت بسياري از رسانه هاي غربي نيز قرار دارد. واقعيت اين است كه خانواده سلطنتي عربستان در پرتگاه پر از نفرت متعصبانه وهابي در مقابل هر جنبش شيعي قرار مي گيرد حتي اگر آن جنبش، جنبش ريشه دار شيعيان حوثي باشد. پارانويا عربستان درباره ايران قبلادر برابر قيام شيعيان بحرين هم با عدم دخالت ايران مواجه شد. همه از حمايت نظامي ايران براي حفظ تسلط حوثي ها بر يمن مي گويند اما شواهد نشان مي دهد اين اتفاق رخ نمي دهد. حوثي ها كه از سوي دولت يمن ناديده گرفته شده اند گرسنگان يمن را رهبري مي كنند و با علي عبدالله صالح، رييس جمهور سابق يمن به يك توافق رسيده اند. صالح دو سال پيش از قدرت كنار گذاشته شد. بهترين راه، فراخواندن حوثي ها براي مذاكره است. آنها اثبات كرده اند كه اجازه نمي دهند القاعده شبه جزيره عرب (كه به طور عمده از متعصبان تبعيد شده عربستاني تشكيل شده) بر يمن مسلط شود. در غير اين صورت همانند سال ٢٠٠٩ رژيم وهابي عربستان در مقابله با آنها در ويتنامي ديگر اسير خواهد شد. البته آنها زير پوشش يك بنر پان عرب، با مصر كه وعده اعزام سرباز به يمن داده، اين اتفاق را رقم خواهند زد. اين تصادفي نيست كه تنها چند هفته پيش از جنگ يمن، عربستان سعودي و كشورهاي خليج رهبران خود را به شرم الشيخ فرستادند و اعلام كردند به اقتصاد لرزان مصر بيش از ٢٠ ميليارد دلار كمك خواهند كرد. در حال حاضر بخش عمده اي از مبارزان حوثي ها براي تصرف عدن در جنوب يمن كه از نفت غني است مي جنگند. در اين مرحله، ارتش عربستان هنوز به طور عمده با حملات هوايي مشغول قتل مردم بي دفاع يمن است. اگر و زماني كه تهاجم زميني وعده داده شده به صورت جدي آغاز شود، خواهيد ديد نبرد سخت و واقعي شبه نظاميان حوثي در برابر يك ارتش با تجربه ظاهرا پان عرب آغاز مي شود. در مواجهه با اين مردم مبارز كه براي دفاع از خانه و خانواده خود مي جنگند همان گونه كه در ويت كانگ ويتنام رخ داد، عربستان سعودي در باتلاق يمن فرو خواهد رفت و خود را در ويتنام يمن خواهد يافت.
185 جت جنگنده از 10 کشورعربی علیه حوثی ها در یمن+ اسامی و مشخصات
ده کشور عربی نیروهای نظامی خود را برای مقابله با انصارالله یمن (حوثی ها) روانه این کشور کرده اند.
به گزارش شفقنا، 185 جنگنده جت که از سوی نیروی هوایی سلطنتی عربستان سعودی هدایت می شوند، در عملیات علیه شیعیان یمن شرکت داشته اند.
این ده کشور عبارتند از عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، بحرین، مصر، پاکستان، سودان، مراکش و اردن. تعداد سربازان و جنگنده های جت که هر یک از این کشورها روانه یمن کرده اند، بدین شرح است:
عربستان سعودی
جنگنده های جت: 100
نیروی زمینی: صدهزار نفر
امارات متحده عربی
جنگنده های جت: 30
کویت
جنگنده های جت: 15
قطر
جنگنده های جت: 10
بحرین
جنگنده های جت: 15
مصر
کشتی های نیروی دریایی: 4
مصر اعلام آمادگی کرده است که در صورت لزوم نیروی نظامی نیز ارسال کند.
اردن
جنگنده های جت: 6
مراکش
جنگنده های جت: 6
سودان
جنگنده های جت: 3
سودان نیز اعلام آمادگی کرده است تا نیروهای زمینی خود را به یمن ارسال کند.
۲۶۲ نماینده مجلس حمله رژیم عربستان به مردم یمن را محکوم کردند
۲۶۲ نماینده مجلس با صدور بیانیه ای حمله رژیم آل سعود به مردم یمن را که با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، محکوم کردند.
به گزارش شفقنا، ۲۶۲ تن از نمایندگان مجلس در پایان جلسه علنی امروز، با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت حمله ناجوانمردانه عربستان به مردم یمن با حمایت آمریکا و صهیونیست ها، از قیام مردمی ملت یمن حمایت کردند.
متن این بیانیه به این شرح است:
«حمله ناجوانمردانه عربستان به مردم یمن اقدامی تجاوزکارانه و آشکار نسبت به یک ملت و کشور مستقل است؛ عربستان سعودی با حمله به یمن و کشتار مردم مسلمان و بی گناه کشور همسایه خود ثابت کرد که برخلاف ادعای مسلمانی و خادم الحرمین خواندن خود مسلمان کشی می کنند و به جای آنکه عامل وحدت و عزت مسلمانان باشد، در خدمت دشمنان اسلام قرار گرفته است.
رژیم آل سعود باید بداند که آتش افروخته شده دامن خودش را نیز خواهم گرفت و هزینه سنگینی را بر جهان اسلام تحمیل خواهد کرد تشکیل ائتلاف ساختگی نیز مشکلات جهان اسلام و منطقه را پیچیده تر خواهد کرد.
حمایت آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی متحدان آنها از تجاوز آشکار عربستان به یک کشور و ملت مستقل برخلاف مقررات بین المللی بوده و بار دیگر سیاست مزدورانه آمریکا و متحدانش را آشکار ساخت و سکوت مجامع و سازمان های بین المللی نیز سرنوشت مشابه دارند.
ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قیام مردمی ملت یمن حمایت می کنیم و دخالت بیگانگان و به ویژه حمله نظامی عربستان سعودی به مردم یمن را به شدت محکوم کرده و آن را نمونه ای آشکار از دخالت در تعیین سرنوشت مردم یمن می دانیم و اطمینان داریم ملت غیرتمند و مسلحان یمن با همه توان خود در برابر متجاوزان خواهند ایستاد و یمن را به گورستان متجاوزین تبدیل خواهد کرد.