به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تصفیهخانه ششم تهران بزرگترین تصفیهخانه آب کشور به شمار میرود و آب آن از سد تنظیمی امیرکبیر تأمین، و با بهرهبرداری از فاز نخست این تصفیهخانه ظرفیت تصفیه آب آشامیدنی شهر تهران به میزان ۷.۵ مترمکعب بر ثانیه افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه حدود ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال برای فاز نخست تصفیهخانه ششم و سه سامانه رینگ آبرسانی به شهر تهران هزینه شده است، گفت: تونل انتقال آب از سد امیرکبیر تا این تصفیهخانه ۲۹.۵ کیلومتر طول دارد که تاکنون ۱۵ هزار میلیارد ریال برای تصفیهخانه ششم تهران هزینه شده و سه سامانه اصلی طرح رینگ آبرسانی شهر تهران شامل سامانههای آبرسانی غرب، شمالشرقی و جنوبغربی نیز با بیش از چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال هزینه ایجاد شده که همه آنها فردا، افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: با بهرهبرداری از این سه سامانه اهالی غرب تهران از طریق آب تصفیهشده سد امیرکبیر در تصفیهخانه ششم تهران و اهالی شرق پایتخت از طریق آب تصفیهشده سد لار در تصفیهخانههای چهارم و پنجم، از آب آشامیدنی باکیفیت بهرهمند میشوند.
بختیاری با اشاره به تأمین آب در محدوده شهر جدید پرند نیز عنوان کرد: برای رفع مشکل آبرسانی و ارتقای کیفیت آب شرب در محدوده جنوب و جنوبغربی شهر و استان تهران هم طرح تأمین و انتقال آب از سامانه آبرسانی شهر تهران به طول ۱۲ کیلومتر در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: این طرحها در قالب هفته بیست و ششم پویش#هرهفته الف_ب_ایران افتتاح میشود و با بهرهبرداری از سامانه آبرسانی شهر تهران، آب از مخزن ۷۳ در یافتآباد و از طریق مخزن رضیآباد به جنوب و جنوبغربی شهر و استان تهران منتقل میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به سامانه آبرسانی شرق و شمالشرقی تهران نیز بیان کرد: هدف از اجرای سامانه آبرسانی به شرق تهران انتقال ۳ هزار لیتر بر ثانیه آب تصفیهشده از محل تصفیهخانه پنجم تهران به نواحی شمالشرق و شرق تهران و انتقال ۴ هزار لیتر بر ثانیه آب خام از محل سد لار به تصفیهخانه سوم و چهارم در شرایط اضطراری است.
بختیاری با بیان اینکه پیش از این تصفیهخانه هفتم تهران افتتاح شده است، اعلام کرد: فاز نخست تصفیهخانه ششم و سه سامانه رینگ آبرسانی به شهر تهران هم فردا، هشتم آبانماه با حضور رئیسجمهوری از طریق ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/۶۷۰۵۲/د/س