صادق محبوبی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره وضعیت مصدومان تیم ملی کشتی آزاد گفت: با توجه به شرایطی که رشته کشتی دارد و پربرخورد بودن این رشته؛ مصدومیت، ضرب خوردگی و آسیبدیدگی جزئی جدایی ناپذیر از کشتی است.
وی درباره شرایط رضا یزدانی ادامه داد: یزدانی از ناحیه کمر دچار گرفتگی عضلات شده بود که چند روزی را به او استراحت دادیم، اما برای اطمینان بیشتر امروز وی را به ام آر آی فرستادیم و تا فردا جواب آن خواهد آمد و بعد از آن میتوان نظر داد. البته به نظر نمیرسد یزدانی مشکل خاصی داشته باشد، اما در تمام موارد و برای حصول اطمینان از سلامت کشتیگیران تمام مراحل درمان را طی میکنیم.
پزشک تیم ملی کشتی درباره شرایط سایر مصدومان کشتی آزاد گفت: اسماعیلپور نیز در شرایط مطلوبی به سر میبرد و مشکلی برای همراهی تیم ملی در جام جهانی نخواهد داشت. حسن یزدانی نیز که چندی قبل از ناحیه زانو مصدوم شده بود رو به بهبود است و تیم ملی را در جام جهانی همراهی خواهد کرد. متاسفانه ویروس سرماخوردگی در اردوی تیم ملی بروز کرده است و اعضای تیم را آلوده کرده است و باعث بیماری شده است.
انتهای پیام/م
∎