حسین خورشیدی، رییس جمعیت هلال احمر بندر آستارا با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در آستارا گفت: در ایام نوروز امسال امدادگران این جمعیت در دو پایگاه راهنمای مسافران نوروزی در میدان ورودی شهر(فلکه لا) و ایستگاه ایست بازرسی قلعه به مسافران و گردشگران نوروزی خدمات ارائه دادند.
وی با اشاره به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی ۲۳ هزار و ۶۶۷ نقشه راهنمای مسافر بین گردشگران نوروزی توزیع شد، افزود: در این مدت ۲۸ هزار و ۱۳۴ بروشور با موضوعات بهداشت، هلال احمر و گردشگری بین مسافران توزیع شد.
رییس جمعیت هلال احمر بندر آستارا تصریح کرد: همچنین در ایام تعطیلات نوروزی ۶۵ هزار و ۷۹۶ قلم انواع سیدی در خصوص مبارزه با مواد مخدر و سفر ایمن و سالم، کارت پستال، تقویم و کتابچه هلال مهربانی، دعای سفر و ذکر ایام هفته در بین مسافران و گردشگران مراجعه کننده به پایگاه های این جمعیت توزیع شد.
خورشیدی اضافه کرد: امدادگران فعال در این پایگاه با استقبال از مسافران نوروزی راهنمایی های لازم را به آنان برای معرفی راه ها و مناطق دیدنی گیلان و بندر آستارا انجام دادند.
وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروزی ۲۲ هزار و ۲۷۲ نفر به پایگاه های ثابت طرح ایمنی سلامت نوروزی جمعیت هلال احمر بندر آستارا مراجعه کردند، ادامه داد: در این مدت ۴۵۹ نفر به خیمه های نماز و ۲۹۴ نفر نیز به فضای دوستدار کودک مراجعه کردند.
رییس جمعیت هلال احمر بندر آستارا افزود: همچنین در مدت مذکور ۳۴۸ نفر نیز به ایستگاه های سلامت جمعیت هلال احمر این شهرستان مراجعه داشتند.
وی به طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر بندر آستارا اشاره کرد و ادامه داد: در طرح امداد و نجات جاده ای ۲۲ نفر درمان سرپایی و ۲ مورد نیز رهاسازی مصدوم داشتیم.
خورشیدی با بیان اینکه در ایام نوروز 5 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند، گفت: در ایام تعطیلات نوروزی یک پایگاه ثابت در روستای صیادلر و یک پایگاه سیار در شهر لوندویل به مسافران و گردشگران نوروزی خدمات ارائه دادند.
پایان پیام/
∎