به گزارش روز یکشنبه روزنامه اردنی الغد، محمد المومنی سخنگوی دولت اردن و وزیر مشاور در امور اطلاع رسانی گفت: امان امیدوار است که تفاهم های چارچوبی گروه 1+5 و ایران که پنجشنبه گذشته حاصل شد، دستیابی به توافق نهایی را تسهیل کند.
وی افزود: اردن با پیگیری جزئیات، بی صبرانه منتظر توافق نهایی ایران و گروه 1+5 ظرف چند ماه آینده است و نقش این تفاهمنامه را در تقویت امنیت و ثبات منطقه ای بسیار مهم می داند.
کشورهای آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه و آلمان پس از هشت روز مذاکرات فشرده با ایران در شهر لوزان سوئیس به تفاهم اولیه درباره مساله هسته ای ایران دست یافتند و این تفاهم مقدمه ای برای دستیابی به توافق نهایی 30 ژوئن (9 تیر) است و بر اساس این تفاهمنامه ایران غنی سازی اورانیوم را در مقابل رفع تحریم ها کاهش می دهد.
جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک و فرآیند مذاکراتی پیچیده و طولانی در ابعاد فنی، حقوقی و سیاسی، به مجموعه ای از راه حل های لازم با عنوان بیانیه در شهر لوزان سوئیس دست یافتند.
قرار است دو طرف مذاکرات خود را برای رسیدن به توافق نهایی حداکثر تا زمان تعیین شده 9 تیرماه امسال، ادامه دهند.
خاورم** 1453**1651
اردن از بیانیه هسته ای سوییس استقبال کرد
تهران - ایرنا - دولت اردن با تاکید بر حمایت از هر گامی برای حل مساله برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، از بیانیه سوییس استقبال کرد.
صاحبخبر -