![](https://www.parsine.com/files/fa/news/1399/8/3/1113049_652.jpg)
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۶ عدد
رشته (سوپی) ۱۵۰ گرم
اسفناج ۱ کیلوگرم
کره ۱۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج ها را شسته و ریز خرد كنید و به همراه ۵ پیمانه آب و نمك آبپز كنید .
تخم مرغ ها را آبپز كرده و زرده آن را جداگانه رنده بزنید و به همراه نمك و فلفل و رشته سوپ به اسفناج اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط كنید.
۲۰ دقیقه صبر كنید و آبلیمو را به مواد اضافه كنید .سوپ شما ماده سرو است.
منبع: پاپیون
نظر شما