خبرگزاری میزان- سردار احمدعلی گودرزی در آیین الحاق شناورهای کلاس حیدر و خلیج فارس به ناوگان شناوری مرزبانی استان بوشهر، اظهارداشت: استان بوشهر ۹۳۷ کیلومتر مرز دریایی دارد و با کشورهای قطر، کویت و عربستان سعودی هم مرز است و ذخایر موجود گازی، نفتی و میادین مختلفی در این منطقه باعث شده تا این استان یک منطقه استراتژیک دریایی و حساس باشد.
وی با بیان اینکه مردم شجاع و غیرتمند استان بوشهر در دوران دفاع مقدس و جنگ نامتقابل در مقابل بیگانگان ایستادند و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کردند، افزود: شهید"رئیسعلی دلواری" از مبارزان ضداستعمار انگلیس با نثار جان خود از مرزهای ایران اسلامی در این منطقه دفاع کردند.
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به حضور نیروهای استیجاری فرا منطقهای در منطقه، گفت: جمهوری اسلامی ایران ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز مشترک دارد و ۱۵ کشور همسایه است که ضرورت دارد فرماندهی مرزبانی با توان قدرت و عملیاتی بیشتری در دریا حضور داشته باشد و از تجاوز به آبهای سرزمینی دفاع کند.
سردار گودرزی با تاکید بر لزوم هماهنگی و همبستگی در بین نیروهای مسلح، افزود: وقتی ناوگان کشورهای فرامنطقهای در منطقه هستند بایستی هماهنگی با سپاه پاسدارن و ارتش جمهوری اسلامی از حیث دریایی در عمق دریا معنادار و اثر بخش باشد.
وی از الحاق چهار فروند شناور به ناوگان عملیاتی دریابانی بوشهر خبر داد و گفت: این شناورها شامل دو فروند شناور ۶۰ فوتی نیمه سنگین حیدر و دو فروند شناور تندرو کلاس خلیج فارس هستند که با توان داخلی نیروهای وزرات دفاع به صورت بومی ساخت و تحویل مرزبانی نیروی انتظامی شده است.
- بیشتر بخوانید:
- برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر اولویت ناجا است
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به ویژگیهای این شناورها گفت: این شناورها از سرعت بالایی برخوردار هستند و تا ۵۶ گره دریایی میتوانند ماموریتهای مرزبانان را در عمق دریاها عملی کند.
سردار گودرزی با اشاره به برگزاری رژه دریایی مرزبانان و مرزنشینان در آبهای بوشهر، خاطرنشان کرد: این رژه، وابستگی و پیوستگی مرزنشینان و مرزبان را به نمایش گذاشت و نشان داد که مرزنشنیان همراه و متحد با مرزبانان در تولید امنیت نقش آفرین هستند.
نقش موثر مرزبانان در مبارزه با قاچاق کالا و سوداگران مرگ/ اقدامات مرزبانان در آبهای خلیج فارس قابل تحسین است
"عبدالکریم گراوند" استاندار بوشهر نیز در این مراسم با تبریک هفته نیروی انتظامی، گفت: برای تحقق شعار جهش تولید باید با پدیده قاچاق مبارزه مستمر شود که این افتخار نصیب نیروهای مرزبانی شده است.
وی با اشاره به اینکه مرزبانی در مرزها وظیفه سنگین و سخت مبارزه با قاچاق را برعهده دارد، افزود: مرزبانان در جلوگیری از قاچاق کالاهای مورد نیاز نقش مهمی دارند و در این راستا مبارزه با قاچاق در تولید و اشتغال کشور موثر است و موجب رضایتمندی و امید مردم میشود.
گراوند ادامه داد: مواد مخدر یکی از موارد آسیبهای اجتماعی است که سپاه، نیروهای نظامی، امنیتی، انتظامی و مرزبانی در مقابله با قاچاقچیان نقش مهمی دارند.
وی با اشاره به کشف بیش از ۱۸ تن مواد مخدر در استان بوشهر در سال گذشته، بیان کرد: این میزان مواد مخدر میتواند میلیونها نفر را در معرض آسیب خانمانسور قرار دهد که در این عرصه، نقش مرزداران حائز اهمیت است و تاکنون شهدای مرزی گوناگونی تقدیم انقلاب شده است.
استاندار بوشهر اضافه کرد: امروز ترانزیت مواد مخدر قاچاقچیان از خشکی به دریا سوق یافته و در همین راستا مرزبانان استان بوشهر با تلاش شبانهروزی، قاچاقچیان را ناکام گذاشتهاند و اکنون این استان در عرصه مبارزه با مواد افیونی از جایگاه ممتازی برخوردار است.
گراوند افزود: پایانه نفتی خارگ و منطقه پارس جنوبی از نقاط مهم و استراتژیک و حساس استان بوشهر و کشور است و اگر امروز امنیت پایدار در این استان حکمفرماست به سبب همدلی اعضای شورای تامین و تلاش شبانهروزی نیروهای انتظامی، نظامی، سپاه، بسیج، امنیتی و مرزبانی است.
وی با تاکید بر اهمیت دادن به جایگاه و حساس امنیت، گفت: در تخصیص منابع اعتباری باید به جایگاه استانها در امنیت ملی توجه شود که در این راستا عسلویه، خارگ، همجواری با کشورهای خلیج فارس از ویژگیهای استان بوشهر است که باید در تخصیص منابع اعتباریبه این ظرفیتها توجه شود.
گراوند یادآور شد: یک سوم مرز دریایی کشور در استان بوشهر قرار دارد براین اساس از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز دریایی کشور بیش از ۹۳۰ کیلومتر آن در این استان قرار دارد که طولانیترین مرز دریایی در خلیج فارس است.
استاندار بوشهر در خاتمه گفت: دریابانان این استان با اقتدار و عزت در حفاظت از امنیت پایدار خلیج فارس و مقابله با متخلفان شبانهروزی با همه سختیها تلاش میکنند که خدمات آنان در خور تحسین است.
انتهای پیام/
نظر شما