به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محمود حبیبی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری برنامه گفتگوی هفته با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در این نشست مقرر شد در حوزه شبکه شاد و کاهش مشکلات آن و همچنین سایر خدمات آموزشی که وزارت آموزشوپرورش بهصورت الکترونیکی ارائه میدهد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به آموزشوپرورش کمک کند که کلیات آن با حضور نمایندگان دو طرف در قالب یک کارگروه مشخص خواهد شد. همچنین مقرر شد تفاهمنامه مجددی با وزارت ارتباطات منعقد و اجرا شود.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات درباره احتمال افزایش پهنای باند مورداستفاده در شبکه شاد نیز گفت: پهنای باند خوبی برای شاد در نظر گرفته شده و شاد محدودیت پهنای باند ندارد.
حبیبی ادامه داد: ممکن است سرعت در برخی زمانها و مناطق به علت تعداد زیاد کاربران، کند باشد که در حال کار بر روی زیرساختهای نرمافزاری هستیم که چندان به پهنای باند ارتباط ندارد. همچنین قرار بر این است در ادامه کار به این سمت حرکت کنیم که چندین قطب هاستینگ در سطح کشور راهاندازی شود تا زیرساخت تنها در تهران نباشد که قول همکاری از سوی وزارت ارتباطات داده شده است.
وی در پاسخ به این پرسش که اظهارنظرهایی منتسب به وی پیرامون درآمد ماهانه ۱۵۰میلیارد تومانی وزارت آموزشوپرورش از شبکه شاد در فضای مجازی منتشر میشود، آیا چنین درآمدزایی برای وزارت آموزشوپرورش از این محل به وجود آمده است؟ گفت: خیر، وزارت آموزشوپرورش درآمدی از شبکه شاد ندارد و آن را تائید نمیکنم.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزشوپرورش بابیان اینکه وزارت آموزشوپرورش قبلاً همچنین درآمدی نداشته است، اظهار کرد: از زمانی که شاد راهاندازی شده، هیچگونه درآمدی از این محل عاید وزارت آموزشوپرورش نشده و این وزارتخانه برنامهای هم برای درآمدزایی از این محل نداشته است.
حبیبی ادامه داد: قطعاً یک سوءبرداشت رسانهای صورت گرفته است. زمانی بحث رایگان شدن یکسوم اینترنت برای شبکه شاد مطرح بود شاید این شائبه همان زمان مطرح شده باشد؛ بااینحال آموزشوپرورش هیچگاه از محل اینترنت مصرفی شاد درآمدی نداشته و حتی اپراتورها نیز به دلیل رایگان بودن اینترنت شبکه شاد درآمدی از این محل ندارند.