به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، «علی باقری کنی»، دبیر ستاد حقوق بشر به نامه معاون حقوقی، موسسه صلح زیبای جمهوری اسلامی ایران، پاسخ داد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
بر این اساس، سکینه السادات پاد، معاون حقوقی موسسه بین المللی و حقوق بشری صلح زیبا جمهوری اسلامی ایران، چندی پیش در نامه ای به علی باقری، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، نکاتی را درباره "ضرورت صیانت از حقوق عامه در مقابل خواسته های اقلیت دور از متن جامعه " مطرح کرده بود.
باقری در پاسخ به نامه این موسسه حقوقی اظهار داشت: «ستاد حقوق بشر مأموریت دارد تا حقوق همه شهروندان اعم از راستکردار و کژکردار تأمین نماید و در این چارچوب از همکاری سمنهای حقوق بشری استقبال میکند».
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به این که مردم و صیانت از حقوق آنها از ارکان اصلی مردمسالاری اسلامی است، تأکید کرد: «هیچ مصلحتسنجی نمیتواند و نباید کوچکترین خدشهای به حقوق فردی و جمعی مردم وارد نماید و فقط قانون است که میتواند این حقوق را آن هم با رویکرد حداقلی تحدید کند».
باقری کنی با تأکید بر این که "دشمنی دشمن و سوءاستفاده آن از برخی مسایل نمیتواند دامنه رحمت و رأفت حکومت اسلامی بر مجرمان و محکومان را محدود کند"، تصریح کرد: «اشتباه و حتی تخطی یک یا چند زندانی از قانون نمیتواند و نباید موجب شود حقوق زندانیان از جمله همین افراد برخلاف قانون، تحدید و یا تضییع شده و یا برخورداری آنها از این حقوق مخدوش شود».
وی سپس افزود: «سوءاستفاده بیگانگان هیچگاه موجب نشده تا زندانیان از حقوق خود از جمله حق ارتباط با خانواده که بر اساس مقررات از آن برخوردار شدهاند، محروم شوند».
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به لزوم عدم برخورد واکنشی با فضاسازیهای سیاسی و رسانهای بیگانگان تصریح کرد: «حق مردم برای آگاهی از واقعیتها نقطه آغاز برای اقدام توسط دستگاههای مسئول است، نه دروغپراکنی و اتهامزنی دشمنان برای وارونهسازی حقایق».
معاون امور بینالملل قوه قضاییه با اشاره به دروغپراکنیهای بیگانگان درباره وضعیت زندانیان دوتابعیتی تأکید کرد: «داشتن تابعیت کشور دیگر نه موجب برخورداری از امتیازهای بیشتر شده و نه باعث تضییع حقی از آنها خواهد شد».
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به این که برخورداری از "دادرسی عادلانه" حق هر متهم و بهرهمندی از "شرایط مناسب در زندان" حق هر محکوم است، تصریح کرد: «به صِرف طرح ادعای نادرست از سوی زندانی، نمیتوان دایره دادخواهی وی را در صورتی که مدعی تضییع حقوقش است، محدود کرد».
باقری کنی با اشاره به این که کژفهمی، کوتهاندیشی و حتی لجاجت و عناد برخی افراد ملاک برخورد حکومت با آنها نیست، تصریح کرد: «سعه صدر مقتدرانه و چشمپوشی پدرانه از برخی خطاها زمینهساز جذب حداکثری آنها است».
متن نامه دبیر ستاد حقوق بشر در پاسخ به این سمن حقوق بشری را اینجا بخوانید.
متن نامه معاون حقوقی مؤسسه صلح زیبا به دبیر ستاد حقوق بشر را اینجا بخوانید.
انتهای پیام/
∎
نظر شما