شناسهٔ خبر: 43372450 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی

ایرنا

استانبولی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

مواد لازم برای تهیه استانبولی:

برنج: یک و یک‌دوم پیمانه

گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۳۰ گرم

نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه‌فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب‌کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.

۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب‌زمینی‌های نگینی‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

۴. می‌توانید از سیب‌زمینی و بادمجان نگینی‌شده هم در این ترکیب استفاده کنید.

نظر شما