شناسهٔ خبر: 4331591 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نگرانی صهیونیستها؛

نتانیاهو: توافق هسته‌ای با ایران بقای اسرائیل را به مخاطره می‌اندازد

نخستوزیر رژیم صهیونیستی این اظهارات را در مکالمه تلفنی با اوباما عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مارک رگو" -- سخنگوی نتانیاهو -- در حساب توییتر خود نوشت نتانیاهو در گفت‌وگویی تلفنی با اوباما نگرانی‌های خود را در خصوص توافق هسته‌ای با ایران ابراز کرده‌است. وی در حساب توییتر خود نوشت: "نتانیاهو خطاب به رئیس‌جمهور اوباما: توافقی بر مبنای این چارچوب بقای اسرائیل را تهدید می‌کند."


وی خاطرنشان کرد نتانیاهو -- نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی -- به اوباما گفته است این توافق مسیر ایران را به بمب مسدود نخواهد کرد؛ بلکه آن را هموار می‌کند. "رگو" مدعی شد: "این توافق خطر انتشار سلاح هسته‌ای و رخداد جنگی وحشتناک را افزایش می‌دهد."


کاخ سفید اعلام کرد اوباما دیروز هنگام سفر با هواپیما با نتانیاهو صحبت کرد و وی را در جریان آخرین تحولات مذاکرات هسته‌ای و مفاد توافق قرار داد. صهیونیست‌ها پیش از این، توافق هسته‌ای احتمالی ایران را اشتباه و خطرناک ارزیابی کرده بودند.