شناسهٔ خبر: 43314357 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

افزایش احتمال مرگ بر اثر کرونا در پی مواجهه طولانی با آلاینده‌های هوا

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص افزایش احتمال موارد مرگ به علت ابتلا به کووید ۱۹ در صورت مواجهه طولانی مدت با آلاینده های هوا هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،  عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیگفت: نتایج بررسی‌های انجام شده در برخی کلان‌شهرهای کشور نشان دهنده این است که به ازای هر ۱۰ میکروگرم افرایش غلظت ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون، احتمال مرگ به علت کووید ۱۹ را ۶ درصد، دی اکسید نیتروژن ۱۵ درصد و ازن را ۷ درصد افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به شروع فصل سرد سال و افزایش غلظت آلاینده های هوا به علت وارونگی هوا، از مردم درخواست کرد که در روزهای آلوده کمترین تردد را در سطح شهر داشته باشند.

شاهسونی ادامه داد: نتایج مقالات منتشر شده در این زمینه نشان می دهد که مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق و گازهای آلاینده نظیر دی‌اکسیدنیتروژن باعث جذب بیش از حدگیرنده ACE 2 در آلوئل ‌ای ریه می‌شود که افزایش گیرنده‌های فوق باعث افزایش بار ویروس و اختلال سیستم دفاعی بدن در بیمارانی می شود که در معرض آلاینده های هوا بوده‌اند.

وی از مسؤولین سازمان حفاظت محیط زیست و سایر سازمان‌های ذیربط درخواست کرد که نظارت جدی بر منابع انتشار آلاینده های هوا و اجرای قانون هوای پاک بخصوص با توجه به اپیدمی بیماری کووید ۱۹ را داشته باشند.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت همچنین تاکید کرد: مردم نسبت به استفاده از ماسک های مناسب همراه با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم تردد غیر ضروری در سطح شهر اقدام کرده و توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

نظر شما